![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci Použité môj mikrofón za týždeň alebo tak ago bezchybne, ale vždy som zapojený vo (vrátane prípadu, keď som bol v hre), že bych do práce aj klikli ok na auto odhaliť okne, ktoré prichádza. Hloupě som povedal, že políčko 'nerozoznáva zariadení v budúcnosti' premýšľal, že by automaticky fungovať, ale teraz je doesnt práce na všetkých! Má niekto predstavu, ako môžem zapnúť to opäť? Thanks in advance Jack Ps Bežím XP Professional |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci len aktualizovať Podarilo sa získať prácu, ale môj hlas je veľmi tichý, ostatní ľudia môžu sotva počuť každý, kto má nejakú predstavu, čo by to mohlo byť? |
|
| |||
| |||
| Díval ses na zvuky ovládacieho panelu, aby ste zistili, či sa mic hlasitosti je nastavená nízka? (Audio kartu)
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste mic podporu ako v ovládacom paneli a herné nastavenia, ak je pre jeho herné
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| |||
| |||
| ahoj kluci pokúšali oba tieto návrhy bezvýsledne: ( |
|
| |||
| |||
| mic, čo to je? má to tu špecializované ovládače?
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Mal som hľadať, ale asi couldnt nájsť je to Manta MM30 |
|
| |||
| |||
| ste prevzali akýchkoľvek zmenách v poslednej dobe? mohli skúsiť obnovenie systému?
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| I havent prevzali niečo odvtedy beží im Service Pack 2 sa na chvíľu |
|
| |||
| |||
| Môže byť hloupá otázka, ale ste si zapnite ho do zásuvky mikrofón skôr ako Line V jednom ste sa?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| I can't get nič nahrávať cez môj mikrofón. | andrewanimation | Multimedia & Kodeky | 7 | 28.září 2009 19:25 |
| Moja Mikrofón Nie je Nahrávanie čokoľvek. | andrewanimation | Multimedia & Kodeky | 1 | 23.srpna 2009 12:43 |
| Mikrofón problémy | Coolyxxx | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 6 | 2. januára 2009 17:09 |
| Mikrofón pomoci | omidahomi712 | Multimedia & Kodeky | 3 | 27. mája 2008 15:46 |
| Problémy s mikrofónom | RyanMB | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 6. September 2007 18:36 |
| Thread Tools | |
| |