![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки Рабљена мој микрофон недељно или тако аго флаулесслы али све сам прикључен у (укључујући и кад сам био у игри) уоулднт то радити док сам кликнуо на ок ауто препознати прозору који долази горе. Глупо ми чек квадрату који је рекао 'не открију уређаје у будућности "мислећи да ће то аутоматски радити, али сада се посао код сви! Да ли је неко било који идеја како Ја могу омогућити ову поново? Хвала унапред Јацк Пс ја сам трчање КСП Профессионал |
|
| |||
| |||
| Бок момачки праведан модернизирати успео да га ради, али мој глас је врло тихо, други људи једва чути, било ко имати било који идеја што то могло бити? |
|
| |||
| |||
| Да ли си погледао у цонтрол панел звучи да види ако је постављен микрофон јачине ниска? (Аудио картице)
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| покушајте појачати микрофон како у Цонтрол Панел и поставке у игри, ако је њен за гаминг
Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! Мы Сыстем: Мој
|
|
| |||
| |||
| бок момачки суђен оба оне предлоге на располагању нема: ( |
|
| |||
| |||
| микрофоном шта је то? је добио специјализованих драјвера?
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| Имала сам око али тражи цоулднт наћи то је Манта ММ30 |
|
| |||
| |||
| Јесте ли преузети исправке било који у последње време? могли да испробате систем вратити?
__________________ Температура унутар овог јабука пита је преко 1000 степени. Ако сам га провући, а млазом растопљен брамлеы јабука ће млаз воде ван. Могао идите; могао ићи мина. Било како било, један од нас иде доле! |
|
| |||
| |||
| ЈА уточиште преузели ништа од тада им се изводи Сервице Пацк 2 у тренутку |
|
| |||
| |||
| Мај бити глупо питање, али ти си га у утикач утичница без микрофона, а не Лине У једном си?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |