![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar Mikrofonum kadar önce sorunsuz bir hafta Kullanılan her I (dahil olmak üzere ben bir oyun olduğunu) bu wouldnt eser kadar i otomatik o kadar gelir pencere tespit OK tıklandığında o takılı. Ukalâca ben, ama şimdi o doesnt iş hiç bu kadar otomatik olarak çalışacak geleceği 'düşünme aygıt tespit don't söyledi kutusunun! Herkesin bir fikrin var bunu nasıl yeniden etkinleştirebilirsiniz? Thanks in advance Jack PS I XP Professional kullanıyorum |
|
| |||
| |||
| Merhaba çocuklar sadece güncellemek için İşe almak için, ama benim sesimi çok sessiz yönetilen, diğer insanların hiç duymak için, herkes bu ne olabilir bir fikrin var mı? |
|
| |||
| |||
| Bir ses kontrol panelinde eğer mikrofon ses seviyesi düşük ayarlı görmek için baktım mı? (Ses sekmesi)
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , her iki denetim masası ve oyun ayarları in mikrofon artırmaya çalışın eğer onun oyun için
Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! Benim Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| selam beyler boşuna de bu öneriler denedim: ( |
|
| |||
| |||
| mikrofon ne var? Bu özel sürücüler var?
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Ben yaklaşık bir arama vardı ama couldnt herhangi bir Manta MM30's |
|
| |||
| |||
| size son güncellemeler indirdiğiniz? bir sistem geri yükleme deneyebilirsiniz?
__________________ Bu elma pasta içindeki sıcaklığı 1000 derece bitti. Eğer onu zorla, erimiş bramley elma bir jeti dışarı fışkırma olacaktır. Yolunuzu git misiniz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da, bizden biri aşağı gidiyor! |
|
| |||
| |||
| Ben, hizmet paketi 2, şu anda çalışan Sohbet o tarihten bu yana bir şey indirilen havent |
|
| |||
| |||
| Bir aptal soru olmak, ama biri mi size Mic yuvası haline Hattı yerine takın mi?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |