![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Б / у микрофона тиждень тому бездоганною, але кожного разу я включив його в (в тому числі, коли я був у грі) він Wouldnt роботу, поки я натиснув ОК на автоматичне виявлення вікна, що з'являється. Нерозумно я перевірив вікно, сказав: "Не виявити пристрій, думаючи, що майбутнє", вона буде автоматично працювати, але тепер він оленяча шкіра робота на всіх! Хто-небудь будь-яку ідею, як я можу дозволити це знову? Спасибо заранее Джек PS Я біжу XP Professional |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці просто оновити вдалося отримати його роботу, але мій голос дуже тихо, що інші люди можуть лише чув, кого-небудь є знаю, що це може бути? |
|
| |||
| |||
| Ви дивилися в панелі управління звуки, щоб побачити, якщо мікрофон встановлений низький? (Вкладка "Аудіо")
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mic спробувати збільшити як в панелі управління і в ігрових настройках, якщо його для ігор
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці намагався обидва ці пропозиції, але безрезультатно: ( |
|
| |||
| |||
| Mic, що це таке? це він подівся спеціалізованих драйверів?
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| У мене був пошук Couldnt навколо, але знайти його Манта MM30 |
|
| |||
| |||
| Ви завантажили які-небудь оновлень останнім часом? може спробувати відновити систему?
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Я завантажив гавань нічого з тих пір, IM працює з пакетом оновлень 2 зараз |
|
| |||
| |||
| Може бути, дурне питання, але ви ж підключити його до мікрофонним сокет, а не лінії в одному чи не так?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |