по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

Mp3 не е признат

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 април 2008, 09:43
Модератор Група

Напоследък нито мен или моите дъщери MP3 плейъри са признати или намерени от някоя от моите медийни плейъри. MediaMonkey или WMP.

А SanDisk и емблеми. Единственият начин за прехвърляне на музика към тях е да копирате песни в папката. Това не е проблем, освен че не е същото, защото библиотеката не "виж" новите писти. Те ще играят, но не и библиотеката листинг така че не могат да изберат определен албум или списък от песни. Аз съм по милост на това, което идва до следващото по пиесата списък.

Какво I (или тя) направи на COMP! И, как мога да се опитам да поправя това. Опитах reformatting на MP3 плейъри, отново дава възможност на AutoPlay опция и преинсталирането MediaMonkey. Не тръгвам.

Windows XP Pro

Old 8 април 2008, 09:57
Номер на групата

Проверихте ли има етикет на данни във всяка Mp3? На Windows вие знаете какво е в MP3 файл, тъй като от името на файла. От mp3 плейър името на файла на неподходящи, всички, които получава, са показани на ID3 тагове.

http://easytag.sourceforge.net/ ви позволява да видите какво състояние са в етикетите на вашия Windows копие от Mp3 директория. В зависимост от това къде Купих ги аз често трябва да ги чисти, преди да можете да ги използвате.

Моята система: Тим

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Дънната платка:
Asus A8N-VM CSM
RAM памет:
Корсар PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Графична карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Череша RS 6000 M клавиатура
Hard Drive (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / и поддържане на
Оптично устройство (а):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Дело / PSU:
Thermaltake сопрано
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монитор (и):
SXGA плосък панел
Операционна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8 април 2008, 10:01
Номер на групата

Да не използвате wmp11?
Old 8 април 2008, 10:07
Модератор Група

Съжалявам, че аз мисля, че грешиш. Той е на MP3 плейъри, че не са признати от медийни плейъри. Аз винаги използват Mp3tag върху самите файлове, без никакви проблеми. Не мога трансфер и пуснете песните от копиране / вмъкване на тях, но това не прави нищо за идентифициране и сортиране на албумите в народни играчи библиотека. Когато изберете музика библиотека единственият вариант съм се играят всички. Не албум шоу или са правилно подредени.

Old 8 април 2008, 10:08
Модератор Група

WMP11 и медии маймуна. Нито по-дълго, може да намерите на MP3 плейъри и те направиха миналата седмица (или така).

Old 8 април 2008, 10:15
Номер на групата

Бих вид ли, че първият път, аз бях риболовни малко. Ive 'никакъв представа как било признаят Mp3 плеър. Това е възможно, че нещо се завтече, която изтри всичките си IP3 етикетите, но това ще спрете възпроизвеждането на устройството, на начина, по който е описано, че няма да спрете устройството да се появяват в Windows програма. Аз наистина не трябва да са говорили, тя не е моята област.

Но.

http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1

Можете да опитате да товарене тази библиотека, определени и вижте дали той поставя обратно в бизнеса.
Old 8 април 2008, 10:41
Модератор Група

Аз не съм на този компютър в момента, но ще изглежда, че в по-малко. Аз не съм прекалено с WMP като аз не го използвате, освен ако не е абсолютно необходимо. Освен това отличие е предварително признатата <е, че една дума? марка с Media Monkey така има корекции, които вече са вградени в играчът, който прави това по-puzzling.

Old 8 април 2008, 10:47
Номер на групата

"се знае, че са съвместими", очевидно.

Тя не звук, като че нещо изпарява от Вашата система. Преди много време той може да е била наречена битово разложение, но аз не съм го нарича, че през вековете.
Old 8 април 2008, 10:51
Модератор Група

Единственото нещо, което може да мисля за това е била изтрита е autorun.inf файл, освен някои бисквити. Но като играчът включен в и след това се опитва да се синхронизира тя "трябва да" работи за правото?

Old 8 април 2008, 11:46
Номер на групата

Точно както го направи миналата седмица, да. Нещо се промени, то се нуждае пускането обратно, тъй като беше някак. Re-инсталирате пакети може би.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc