![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Напоследък нито мен или моите дъщери MP3 плейъри са признати или намерени от някоя от моите медийни плейъри. MediaMonkey или WMP. А SanDisk и емблеми. Единственият начин за прехвърляне на музика към тях е да копирате песни в папката. Това не е проблем, освен че не е същото, защото библиотеката не "виж" новите писти. Те ще играят, но не и библиотеката листинг така че не могат да изберат определен албум или списък от песни. Аз съм по милост на това, което идва до следващото по пиесата списък. Какво I (или тя) направи на COMP! И, как мога да се опитам да поправя това. Опитах reformatting на MP3 плейъри, отново дава възможност на AutoPlay опция и преинсталирането MediaMonkey. Не тръгвам. Windows XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверихте ли има етикет на данни във всяка Mp3? На Windows вие знаете какво е в MP3 файл, тъй като от името на файла. От mp3 плейър името на файла на неподходящи, всички, които получава, са показани на ID3 тагове.
http://easytag.sourceforge.net/ ви позволява да видите какво състояние са в етикетите на вашия Windows копие от Mp3 директория. В зависимост от това къде Купих ги аз често трябва да ги чисти, преди да можете да ги използвате. Моята система: Тим
|
|
| |||
| |||
| Да не използвате wmp11? |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че аз мисля, че грешиш. Той е на MP3 плейъри, че не са признати от медийни плейъри. Аз винаги използват Mp3tag върху самите файлове, без никакви проблеми. Не мога трансфер и пуснете песните от копиране / вмъкване на тях, но това не прави нищо за идентифициране и сортиране на албумите в народни играчи библиотека. Когато изберете музика библиотека единственият вариант съм се играят всички. Не албум шоу или са правилно подредени. |
|
| |||
| |||
| WMP11 и медии маймуна. Нито по-дълго, може да намерите на MP3 плейъри и те направиха миналата седмица (или така). |
|
| |||
| |||
| Бих вид ли, че първият път, аз бях риболовни малко. Ive 'никакъв представа как било признаят Mp3 плеър. Това е възможно, че нещо се завтече, която изтри всичките си IP3 етикетите, но това ще спрете възпроизвеждането на устройството, на начина, по който е описано, че няма да спрете устройството да се появяват в Windows програма. Аз наистина не трябва да са говорили, тя не е моята област. Но. http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1 Можете да опитате да товарене тази библиотека, определени и вижте дали той поставя обратно в бизнеса. |
|
| |||
| |||
| Аз не съм на този компютър в момента, но ще изглежда, че в по-малко. Аз не съм прекалено с WMP като аз не го използвате, освен ако не е абсолютно необходимо. Освен това отличие е предварително признатата <е, че една дума? марка с Media Monkey така има корекции, които вече са вградени в играчът, който прави това по-puzzling. |
|
| |||
| |||
| "се знае, че са съвместими", очевидно. Тя не звук, като че нещо изпарява от Вашата система. Преди много време той може да е била наречена битово разложение, но аз не съм го нарича, че през вековете. |
|
| |||
| |||
| Единственото нещо, което може да мисля за това е била изтрита е autorun.inf файл, освен някои бисквити. Но като играчът включен в и след това се опитва да се синхронизира тя "трябва да" работи за правото? |
|
| |||
| |||
| Точно както го направи миналата седмица, да. Нещо се промени, то се нуждае пускането обратно, тъй като беше някак. Re-инсталирате пакети може би. |