menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Mp3 již uznaných

Reply

Thread Nástroje
Old 8. dubna 2008, 09:43
Moderátor skupiny

Default Mp3 již uznaných

Právě ani mě ani mé dcery Mp3 přehrávače jsou uznány nebo zjistí buď z mých přehrávače médií. MediaMonkey nebo WMP.

A Sandisk a Označení. Jediným způsobem, jak přenést do hudby je zkopírovat písně do složky. To není žádný problém, kromě to není totéž, protože knihovna není "vidět" nové skladby. Budou hrát ale žádná knihovna výpis tak nemůžu vybrat některá alba nebo seznamu skladeb. Jsem na milost, co přijde až příští hrát na seznam.

Co jsem (nebo ona) udělat, aby se na comp! A jak se mohu pokusit opravit. Snažil jsem se přeformátováním MP3 přehrávače, re-umožní automaticky volba a přeinstalovali MediaMonkey. No běž.

Windows XP Pro

Old 8. dubna 2008, 09:57
Dárce Skupina

Default Mp3 již uznaných

Ptal jste se tam Tag údajů v každém mp3? Na Windows vám vědět, co je v MP3 souboru, protože v souboru. Na mp3 přehrávači jméno je nepodstatné, že se všechny zobrazují jsou ID3 tagů.

http://easytag.sourceforge.net/ vám umožní zjistit, jaké stavu vaší značky v oblasti Windows kopii mp3 adresáře. Závisí na tom, kde jsem je koupil jsem často mám čisté před mohu používat.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8. dubna 2008, 10:01
Dárce Skupina

Default Mp3 již uznaných

Jste pomocí WMP11?
Old 8. dubna 2008, 10:07
Moderátor skupiny

Default Mp3 již uznaných

Omlouváme Myslím, že jsem prohlásil, že špatně. Jedná se o MP3 přehrávače, které samy o sobě nejsou uznané přehrávače médií. Vždy jsem použité Mp3tag o soubory samy bez problémů. Nemůžu přenos a přehrávání skladeb pomocí kopírovat / vložit jim ale, že nebude dělat nic pro identifikaci a třídění alba v MPS přehrávače knihovny. Když jsem se vybrat hudební knihovna jedinou možností jsem je hrát všechny. Ne alba show nebo jsou správně seřazeny.

Old 8. dubna 2008, 10:08
Moderátor skupiny

Default Mp3 již uznaných

WMP11 a Media Monkey. Ani déle, můžete najít na mp3 přehrávače a učinili poslední týden (nebo tak).

Old 8. dubna 2008, 10:15
Dárce Skupina

Default Mp3 již uznaných

Já bych takovou tu poprvé, byl jsem trochu rybolovu. Jsem ani ponětí, jak rozpoznat ani mp3 přehrávač. Je možné, že něco trvalo, které vytřela všechny vaše IP3 značek ale pouze zastavit přehrávání na zařízení, jak je popsáno, že by se nemělo zastavit přístroj vystupovali ve Windows program. I neměli opravdu mluvil, to není moje oblast.

Ale.

http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1

Můžete zkusit naložení do knihovny, že set a podívejte se, jestli to tě zpět do podnikání.
Old 8. dubna 2008, 10:41
Moderátor skupiny

Default Mp3 již uznaných

Nejsem v tomto počítači v okamžiku, ale že se bude zabývat trochu více. Nejsem příliš zabývají WMP jako nepoužívám, pokud to nezbytně nutné. Také Označení je pre-uznáno <je to slovo? značky s Media Monkey takže úpravy jsou již postaveny do přehrávače, což činí tento záhadnější.

Old 8. dubna 2008, 10:47
Dárce Skupina

Default Mp3 již uznaných

"je známo, že je kompatibilní", zdánlivě.

Je to zvuk, jako by něco odpaří z vašeho systému. A už dávno to možná byli povoláni shnil-bit, ale neviděl jsem ji vyzvala, aby ve stáří.
Old 8. dubna 2008, 10:51
Moderátor skupiny

Default Mp3 již uznaných

Jediné, co můžu myslet, že byla vypuštěna je AUTORUN.INF souboru, kromě některých cookies. Ale s hráčem elektrické síti a pak se snaží synchronizace "by měla" fungovat správně?

Old 8. dubna 2008, 11:46
Dárce Skupina

Default Mp3 již uznaných

Stejně jako to udělal minulý týden, tak ano. Něco se změnilo, je třeba uvedení zpět, jak to bylo nějak. Re-instalace balíčků možná.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
1TB HD již není považována na Tento počítač, na jemné Ostatní laurieirvine Drives & Removable Media 18 22.listopadu 2009 06:12
Reproduktory již Práce perry553 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 12 června 2009 13:29
My Audio už nebude fungovat! mitchcm34 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 5 27 dubna 2009 01:40
Media Converter 0.8 již otevírá BlackSnake Multimedia & Kodeky 9 15. března 2008 04:05
Již nemůže nahrát fotky do IE nebo Firefox jondemassey Webových prohlížečů & FTP Klienti 6 30. ledna 2008 19:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.