![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě ani mě ani mé dcery Mp3 přehrávače jsou uznány nebo zjistí buď z mých přehrávače médií. MediaMonkey nebo WMP. A Sandisk a Označení. Jediným způsobem, jak přenést do hudby je zkopírovat písně do složky. To není žádný problém, kromě to není totéž, protože knihovna není "vidět" nové skladby. Budou hrát ale žádná knihovna výpis tak nemůžu vybrat některá alba nebo seznamu skladeb. Jsem na milost, co přijde až příští hrát na seznam. Co jsem (nebo ona) udělat, aby se na comp! A jak se mohu pokusit opravit. Snažil jsem se přeformátováním MP3 přehrávače, re-umožní automaticky volba a přeinstalovali MediaMonkey. No běž. Windows XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ptal jste se tam Tag údajů v každém mp3? Na Windows vám vědět, co je v MP3 souboru, protože v souboru. Na mp3 přehrávači jméno je nepodstatné, že se všechny zobrazují jsou ID3 tagů.
http://easytag.sourceforge.net/ vám umožní zjistit, jaké stavu vaší značky v oblasti Windows kopii mp3 adresáře. Závisí na tom, kde jsem je koupil jsem často mám čisté před mohu používat. Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Jste pomocí WMP11? |
|
| |||
| |||
| Omlouváme Myslím, že jsem prohlásil, že špatně. Jedná se o MP3 přehrávače, které samy o sobě nejsou uznané přehrávače médií. Vždy jsem použité Mp3tag o soubory samy bez problémů. Nemůžu přenos a přehrávání skladeb pomocí kopírovat / vložit jim ale, že nebude dělat nic pro identifikaci a třídění alba v MPS přehrávače knihovny. Když jsem se vybrat hudební knihovna jedinou možností jsem je hrát všechny. Ne alba show nebo jsou správně seřazeny. |
|
| |||
| |||
| WMP11 a Media Monkey. Ani déle, můžete najít na mp3 přehrávače a učinili poslední týden (nebo tak). |
|
| |||
| |||
| Já bych takovou tu poprvé, byl jsem trochu rybolovu. Jsem ani ponětí, jak rozpoznat ani mp3 přehrávač. Je možné, že něco trvalo, které vytřela všechny vaše IP3 značek ale pouze zastavit přehrávání na zařízení, jak je popsáno, že by se nemělo zastavit přístroj vystupovali ve Windows program. I neměli opravdu mluvil, to není moje oblast. Ale. http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1 Můžete zkusit naložení do knihovny, že set a podívejte se, jestli to tě zpět do podnikání. |
|
| |||
| |||
| Nejsem v tomto počítači v okamžiku, ale že se bude zabývat trochu více. Nejsem příliš zabývají WMP jako nepoužívám, pokud to nezbytně nutné. Také Označení je pre-uznáno <je to slovo? značky s Media Monkey takže úpravy jsou již postaveny do přehrávače, což činí tento záhadnější. |
|
| |||
| |||
| "je známo, že je kompatibilní", zdánlivě. Je to zvuk, jako by něco odpaří z vašeho systému. A už dávno to možná byli povoláni shnil-bit, ale neviděl jsem ji vyzvala, aby ve stáří. |
|
| |||
| |||
| Jediné, co můžu myslet, že byla vypuštěna je AUTORUN.INF souboru, kromě některých cookies. Ale s hráčem elektrické síti a pak se snaží synchronizace "by měla" fungovat správně? |
|
| |||
| |||
| Stejně jako to udělal minulý týden, tak ano. Něco se změnilo, je třeba uvedení zpět, jak to bylo nějak. Re-instalace balíčků možná. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 1TB HD již není považována na Tento počítač, na jemné Ostatní | laurieirvine | Drives & Removable Media | 18 | 22.listopadu 2009 06:12 |
| Reproduktory již Práce | perry553 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 12 června 2009 13:29 |
| My Audio už nebude fungovat! | mitchcm34 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 5 | 27 dubna 2009 01:40 |
| Media Converter 0.8 již otevírá | BlackSnake | Multimedia & Kodeky | 9 | 15. března 2008 04:05 |
| Již nemůže nahrát fotky do IE nebo Firefox | jondemassey | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 6 | 30. ledna 2008 19:44 |
| Thread Nástroje | |
| |