![]() |
|
| |||
| |||
| Πρόσφατα δεν μου ή οι κόρες μου MP3 Players αναγνωρίζονται ή βρέθηκαν από έναν από τους παίκτες μου, μέσα μαζικής ενημέρωσης. MediaMonkey ή WMP. Η Sandisk και διακριτικά. Ο μόνος τρόπος για να μεταφέρετε τη μουσική τους είναι να αντιγράψουν τα τραγούδια για το φάκελο. Αυτό δεν είναι πρόβλημα, εκτός από αυτό δεν είναι το ίδιο, διότι η βιβλιοθήκη δεν «βλέπει» τα νέα κομμάτια. Θα παίξει, αλλά δεν βιβλιοθήκη ενημερωτικό δελτίο, ώστε δεν μπορώ να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο άλμπουμ ή κατάλογο των κομματιών. Είμαι στο έλεος των όσων τον επόμενο για τη λίστα αναπαραγωγής. Τι έχω (ή αυτή) να γίνει η comp! Και, πως μπορώ να προσπαθήσω να το διορθώσω αυτό. Προσπάθησα επαναδιαμόρφωση της Mp3 player, που επιτρέπει την εκ νέου την αυτόματη επιλογή και επανεγκατάσταση MediaMonkey. Δεν πάω. Windows XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κοιτάξατε υπάρχει Ετικέτες δεδομένων σε κάθε mp3; Στα Windows γνωρίζετε τι υπάρχει στον mp3 αρχείο λόγω του όνομα_αρχείου. Με το mp3 player το όνομα αρχείου του άσχετο, το μόνο που γίνεται είναι η εμφανίζονται ετικέτες ID3.
http://easytag.sourceforge.net/ σας επιτρέπει να δείτε τι σας κρατικές πινακίδες είναι για σας τα Windows αντίγραφο του mp3 κατάλογο. Ανάλογα με το πού το αγόρασα εγώ τους έχω συχνά για τον καθαρισμό τους πριν να είναι δυνατή η χρήση τους. Το σύστημά μου: Tim
|
|
| |||
| |||
| Χρησιμοποιείτε wmp11; |
|
| |||
| |||
| Συγνώμη νομίζω ότι λάθος. Είναι το MP3 Players ίδιοι που δεν είναι αναγνωρισμένη από το media players. Έχω πάντα Mp3tag σχετικά με τα αρχεία τους που δεν προβλήματα. Θα μπορεί να μεταφέρει και να παίζει τα τραγούδια από αντίγραφο / επικόλληση τους αλλά αυτό δεν κάνει τίποτα για τον εντοπισμό και τη διαλογή των άλμπουμ στο βουλευτές παίκτες βιβλιοθήκη. Όταν επιλέξετε τη μουσική βιβλιοθήκη η μόνη επιλογή που έχω είναι όλα παίζουν. Δεν άλμπουμ δείχνουν σωστά ή είναι ταξινομημένο. |
|
| |||
| |||
| WMP11 και Media Monkey. Δεν μπορεί πλέον να βρει το mp3 και παίκτες που έκαναν την περασμένη εβδομάδα (περίπου). |
|
| |||
| |||
| Είχα είδος που πήρε πρώτη φορά, ήμουν λίγο αλιείας. Δεν έχω ιδέα πώς είτε αναγνωρίζει ένα mp3 player. Είναι δυνατόν κάτι που έτρεξε ξεκληριστούν όλοι σας IP3 ετικετών, αλλά απλώς θα σταματήσει η αναπαραγωγή της συσκευής με τον τρόπο που περιγράφεται, δεν θα σταματήσουν από τη συσκευή που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των Windows. Θα πρέπει πραγματικά δεν έχουν μιλήσει, δεν μου πεδίο. Αλλά. http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1 Μπορείτε να δοκιμάσετε να τη φόρτωση μέχρι την βιβλιοθήκη που και δείτε αν σας φέρνει πίσω στην επιχείρηση. |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σε υπολογιστή που αυτή τη στιγμή, αλλά θα δούμε ότι σε λίγο περισσότερο. Δεν είμαι πάρα πολύ με τον WMP, όπως εγώ δεν το χρησιμοποιούν Αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Επίσης διακριτικά είναι προαπαιτούμενο αναγνωρίζεται <ότι είναι μια λέξη; σήμα με το Media Monkey έτσι υπάρχουν προσαρμογές που έχουν ήδη ενσωματωθεί ο παίκτης, που κάνει αυτή η πιο αινιγματικός. |
|
| |||
| |||
| "είναι γνωστό ότι είναι συμβατή", κατά τα φαινόμενα. Θα κάνει ήχο σαν κάτι εξατμίζεται από το σύστημά σας. Πολύ καιρό πριν, ήταν ίσως ονομάζεται bit-σήψης, αλλά δεν έχω δει ότι σε κάλεσε τις ηλικίες. |
|
| |||
| |||
| Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι έχει διαγραφεί είναι ένα αρχείο autorun.inf, εκτός από κάποια cookies. Ωστόσο, αφού ο παίκτης συνδεθεί και στη συνέχεια προσπαθεί να συγχρον αυτό "θα πρέπει" δικαίωμα εργασίας; |
|
| |||
| |||
| Ακριβώς όπως έκανε και την προηγούμενη εβδομάδα, ναι. Κάτι άλλαξε, χρειάζεται να επιστρέψει όπως ήταν και κατά κάποιο τρόπο. Re-εγκαθιστώντας πακέτα ίσως. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1TB HD δεν αναγνωρίζεται πλέον στον υπολογιστή μου, πρόστιμο στις κ.λπ. | laurieirvine | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 18 | 22 Νοεμβρίου 2009 06:12 |
| Λαμβάνουν το λόγο δεν είναι πλέον Εργασίας | perry553 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 12 Ιουν 2009 13:29 |
| My Audio δε θα μπορεί πλέον να! | mitchcm34 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 27 Απρ 2009 01:40 |
| Media Converter 0,8 δεν ανοίγει | BlackSnake | Multimedia & Codecs | 9 | 15 Μαρ 2008 04:05 |
| Δεν μπορεί πλέον να ανεβάσετε φωτογραφίες από IE ή Firefox | jondemassey | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 6 | 30 Ιαν 2008 19:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |