manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Mp3 No longer priznata

Reply

Thread Tools
Old 8. travanj 2008, 09:43
Moderator / ica grupe

Default Mp3 No longer priznata

Nedavno ni mene ili moje kćeri Mp3 playeri priznaju ili pronašao bilo moje media playeri. MediaMonkey ili wmp.

A Sandisk i obilježja. Jedini način za prijenos glazbe s njima je da kopirate pjesme na mapi. To nije problem osim ako to nije isto jer knjižnici ne "vide" nove staze. Oni će igrati, ali ne i uvrštenje knjižnica pa mi ne mogu odabrati određeni album ili popisu pjesama. Ja sam na milost što dolazi do sljedećeg na play listi.

Što sam (ili ona) učini na comp! I, kako ću pokušati škripac ovaj. JA pokušao reformatting MP3 igrač, ponovno omogućavanje AutoPlay opcija i ponovno instalirajte MediaMonkey. Ne idi.

Windows XP Pro

Old 8. travanj 2008, 09:57
Donatorska Grupa

Jeste li provjerili ima oznake podataka u svakom mp3? Na Windows znaš šta je u MP3 datoteku iz datoteke. Na mp3 player naziva datoteke je irelevantan, a sve to dobiva prikazani su ID3 oznaka.

http://easytag.sourceforge.net/ omogućuje vam da vidite što državne oznake su na vaš primjerak sustava Windows MP3 direktoriju. Ovisno o tome gdje sam ih kupio sam često naći sam očistiti ih mogu koristiti prije nego što sam ih.

My System: Tim

Procesor (i):
Athlon 64 3500 +
Matične ploče:
Asus A8N-VM CSM
RAM memorija:
Gusar PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafička kartica (e):
nVidia Geforce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tipkovnici
Tvrdi disk (i):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s održavati
Optički pogon (e):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake sopran
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA Flat Panel
Operacijski sustav (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8. travanj 2008, 10:01
Donatorska Grupa

Jeste li koristeći WMP11?
Old 8. travanj 2008, 10:07
Moderator / ica grupe

Žao mi je što sam izjavio da je u krivu. It's the same Mp3 playeri koje nisu priznate od strane medija igrača. Ja sam uvijek koristi Mp3tag datoteke na sebe bez problema. Ja mogu prijenos i reprodukciju pjesama po copy / lijepiti ih, ali da ne čini ništa za utvrđivanje i razvrstavanje slika u albume u MPS playeri biblioteku. Kad odaberete glazbeni knjižnica jedina opcija mi je igrati sve. Br. albuma pokazati ili su pravilno poredane.

Old 8. travanj 2008, 10:08
Moderator / ica grupe

WMP11 i mediji majmun. Niti bilo koji više mogu naći mp3 playeri i oni prošli tjedan (ili tako).

Old 8. travanj 2008, 10:15
Donatorska Grupa

Dajte kakav je to prvi put, bio sam malo ribolov. Ive 'Nemam pojma kako prepoznati ni mp3 player. Moguće je da nešto što je tekla izbrisala sve svoje IP3 tags ali bi samo zaustavili reprodukciju na uređaju načina na koji je opisano, ne bi se spriječilo uređaja pojavljuju u Windows program. Ja stvarno ne bi trebali imati rečeno, to nije moje područje.

Ali.

http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1

Možda ćete pokušati da se učitava biblioteka postaviti i vidjeti ako se stavlja vas nazad u poslovanju.
Old 8. travanj 2008, 10:41
Moderator / ica grupe

Nisam na tom računalu u trenutku, ali će se pogledati u to malo više. Nisam previše zabrinuta s wmp kao ja ne koriste, osim ako je apsolutno neophodno. Obilježja također je preduvjet priznaju «Je li to riječ? brand sa Media monkey tako postoje prilagodbi već ugrađen u player, što čini ovo more zagonetan.

Old 8. travanj 2008, 10:47
Donatorska Grupa

"poznato da budu kompatibilne", navodno.

To čini zvuk kao da se nešto isparila iz Vašeg sustava. Davno bi to moglo imati pozvani bitovno propadati, ali sam vidjela da nije pozvao da u dobi.
Old 8. travanj 2008, 10:51
Moderator / ica grupe

Jedino što ne mogu misliti na što je izbrisana je autorun.inf datoteke, osim nekih znački. Ali, nakon što igrač priključeni na struju, a zatim pokušava to sync "trebali" raditi dobro?

Old 8. travanj 2008, 11:46
Donatorska Grupa

Kao što je učinio prošli tjedan, da. Nešto promjena, potrebno stavite natrag kako je to bilo nekako. Ponovno instaliranje paketa možda.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.