kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Mp3 már nem ismeri

Reply

Téma eszközök
Old Április 8. 2008, 09:43
Moderátor Csoport

Default Mp3 már nem ismeri

Legutóbb sem nekem, vagy a lányaim Mp3 lejátszó ismeri, vagy akár az én médialejátszók. MediaMonkey vagy WMP.

A Sandisk és a Jelvény. Az egyetlen mód arra, hogy a zene van másolni a zeneszámokat, hogy a mappát. Ez nem probléma, kivéve, hogy ez nem ugyanaz, mert a könyvtár nem ", lásd:" az új pályákon. Ezek fontos szerepet játszanak, de nem könyvtár listing így nem tudja kiválasztani egy albumot, vagy a pályák listáját. Én vagyok a kegyelem, hogy mi jön ki a következő play listát.

Mit (vagy lány) elvégezni a kötelező! És hogyan lehet megpróbálok javítani. Próbáltam újra az MP3 lejátszók, újból lehetővé teszi az automatikus lejátszási lehetőséget, és újratelepítése MediaMonkey. Nem megyek.

Windows XP Pro

Old Április 8. 2008, 09:57
Donor Group

Van ott ellenőrizni Címkék adatok minden mp3? A Windows tudja, mi van az mp3 fájlt, mert a fájlnév. Az mp3-lejátszó a fájlnév az lényegtelen, hogy lesz látható az ID3 címkéket.

http://easytag.sourceforge.net/ segítségével megadhatja, hogy milyen állapotban vannak a címkéket a Windows példányát az MP3 könyvtárban. Attól függően, hogy hol vette gyakran találják azt kell tisztítani, mielőtt használja azokat.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Április 8. 2008, 10:01
Donor Group

Ön használ WMP11?
Old Április 8. 2008, 10:07
Moderátor Csoport

Sajnos azt hiszem, hogy tévedek. Ez az MP3 lejátszó is, amely nem ismeri a média szereplői. Én mindig Mp3tag A fájlok önmagukban nem probléma. Én át és játssza le a zeneszámokat a másolás / beillesztés, hanem, hogy nem csináltam semmit azonosítására és válogatás albumok a Mps játékosok könyvtár. Mikor válasszuk a Zenetár az egyetlen lehetőség van a játék minden. Nem albumok show vagy helyes sorrendje.

Old Április 8. 2008, 10:08
Moderátor Csoport

WMP11 és Media Monkey. Sem már megtalálható az MP3 lejátszók és mert a múlt héten (vagy igen).

Old Április 8. 2008, 10:15
Donor Group

Szerintem valami van, hogy először voltam, halászat egy kicsit. Fogalmam sincs, hogyan sem ismeri fel a mp3-lejátszó. Lehet, hogy valami futott, amely törölte az összes IP3 címkéket, de csak akkor hagyja abba a lejátszást a készülék az Ön leírt, nem hagyja abba a készülék megjelenését a Windows programhoz. Én nem igazán beszélnek, ez nem az én területen.

De.

http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1

Lehet, hogy próbálja ki, hogy a könyvtár loading meg, és nézd meg, hogy hozza vissza az üzleti életben.
Old Április 8. 2008, 10:41
Moderátor Csoport

Én nem vagyok abban a számítógép abban a pillanatban, de megvizsgálják, hogy inkább egy kicsit. Én nem is érinti a WMP nem használhatják fel, kivéve, ha feltétlenül szükséges. Jelvény is előfeltétel, hogy elismert <ez a szó? márka a Media Monkey, így a kiigazítás már beépített lejátszó, ami ezt a több rejtélyes.

Old Április 8. 2008, 10:47
Donor Group

"ismert, hogy kompatibilisek", szemmel láthatóan.

Úgy hangzik, mintha valami evaporated az Ön rendszerét. A hosszú ideje lett volna a nevezett bit-rot de nem láttam arra kérte, hogy megöregszik.
Old Április 8. 2008, 10:51
Moderátor Csoport

Az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy törlésre került egy autorun.inf fájl mellett néhány cookie-kat. De a lejátszó csatlakoztatva van, majd próbálok szinkronjel hogy "" a munka ugye?

Old Április 8. 2008, 11:46
Donor Group

Ugyanúgy, ahogy azt a múlt héten, igen. Valami megváltozott, a szükséges üzembe vissza, mert valahogy. Re-csomagok telepítésére is.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
1TB HD már nem ismerik a My Computer, Finom mások laurieirvine Drives & Removable Media 18 November 22, 2009 06:12
Felszólalók nem munkacsoport perry553 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 1 12. június 2009 13:29
My Audio többé nem működik! mitchcm34 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 5 27. április 2009 01:40
Media Converter 0,8 már nem nyit BlackSnake Multimédia és kodekek 9 15. március 2008 04:05
Már nem tudják feltölteni a képeket az IE és a Firefox jondemassey Web böngésző és FTP Clients 6 30. január 2008 19:44
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.