![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Legutóbb sem nekem, vagy a lányaim Mp3 lejátszó ismeri, vagy akár az én médialejátszók. MediaMonkey vagy WMP. A Sandisk és a Jelvény. Az egyetlen mód arra, hogy a zene van másolni a zeneszámokat, hogy a mappát. Ez nem probléma, kivéve, hogy ez nem ugyanaz, mert a könyvtár nem ", lásd:" az új pályákon. Ezek fontos szerepet játszanak, de nem könyvtár listing így nem tudja kiválasztani egy albumot, vagy a pályák listáját. Én vagyok a kegyelem, hogy mi jön ki a következő play listát. Mit (vagy lány) elvégezni a kötelező! És hogyan lehet megpróbálok javítani. Próbáltam újra az MP3 lejátszók, újból lehetővé teszi az automatikus lejátszási lehetőséget, és újratelepítése MediaMonkey. Nem megyek. Windows XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van ott ellenőrizni Címkék adatok minden mp3? A Windows tudja, mi van az mp3 fájlt, mert a fájlnév. Az mp3-lejátszó a fájlnév az lényegtelen, hogy lesz látható az ID3 címkéket.
http://easytag.sourceforge.net/ segítségével megadhatja, hogy milyen állapotban vannak a címkéket a Windows példányát az MP3 könyvtárban. Attól függően, hogy hol vette gyakran találják azt kell tisztítani, mielőtt használja azokat. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ön használ WMP11? |
|
| |||
| |||
| Sajnos azt hiszem, hogy tévedek. Ez az MP3 lejátszó is, amely nem ismeri a média szereplői. Én mindig Mp3tag A fájlok önmagukban nem probléma. Én át és játssza le a zeneszámokat a másolás / beillesztés, hanem, hogy nem csináltam semmit azonosítására és válogatás albumok a Mps játékosok könyvtár. Mikor válasszuk a Zenetár az egyetlen lehetőség van a játék minden. Nem albumok show vagy helyes sorrendje. |
|
| |||
| |||
| WMP11 és Media Monkey. Sem már megtalálható az MP3 lejátszók és mert a múlt héten (vagy igen). |
|
| |||
| |||
| Szerintem valami van, hogy először voltam, halászat egy kicsit. Fogalmam sincs, hogyan sem ismeri fel a mp3-lejátszó. Lehet, hogy valami futott, amely törölte az összes IP3 címkéket, de csak akkor hagyja abba a lejátszást a készülék az Ön leírt, nem hagyja abba a készülék megjelenését a Windows programhoz. Én nem igazán beszélnek, ez nem az én területen. De. http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1 Lehet, hogy próbálja ki, hogy a könyvtár loading meg, és nézd meg, hogy hozza vissza az üzleti életben. |
|
| |||
| |||
| Én nem vagyok abban a számítógép abban a pillanatban, de megvizsgálják, hogy inkább egy kicsit. Én nem is érinti a WMP nem használhatják fel, kivéve, ha feltétlenül szükséges. Jelvény is előfeltétel, hogy elismert <ez a szó? márka a Media Monkey, így a kiigazítás már beépített lejátszó, ami ezt a több rejtélyes. |
|
| |||
| |||
| "ismert, hogy kompatibilisek", szemmel láthatóan. Úgy hangzik, mintha valami evaporated az Ön rendszerét. A hosszú ideje lett volna a nevezett bit-rot de nem láttam arra kérte, hogy megöregszik. |
|
| |||
| |||
| Az egyetlen dolog, azt hiszem, hogy törlésre került egy autorun.inf fájl mellett néhány cookie-kat. De a lejátszó csatlakoztatva van, majd próbálok szinkronjel hogy "" a munka ugye? |
|
| |||
| |||
| Ugyanúgy, ahogy azt a múlt héten, igen. Valami megváltozott, a szükséges üzembe vissza, mert valahogy. Re-csomagok telepítésére is. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 1TB HD már nem ismerik a My Computer, Finom mások | laurieirvine | Drives & Removable Media | 18 | November 22, 2009 06:12 |
| Felszólalók nem munkacsoport | perry553 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 1 | 12. június 2009 13:29 |
| My Audio többé nem működik! | mitchcm34 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 5 | 27. április 2009 01:40 |
| Media Converter 0,8 már nem nyit | BlackSnake | Multimédia és kodekek | 9 | 15. március 2008 04:05 |
| Már nem tudják feltölteni a képeket az IE és a Firefox | jondemassey | Web böngésző és FTP Clients | 6 | 30. január 2008 19:44 |
| Téma eszközök | |
| |