![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Paskutinės nei man ar mano dukrai Mp3 grotuvai yra pripažinta arba nustatyta pagal vieną iš mano grotuvai. MediaMonkey arba WMP. SanDisk ir insignia. Vienintelis būdas perkelti muziką į juos yra nukopijuoti dainas į katalogą. Tai nėra problema, išskyrus tai ne tas pats, nes biblioteka "nemato" naujos dainos. Jie bus žaisti, tačiau ne bibliotekoje sąrašas todėl aš negaliu pasirinkti tam albumo ar sąrašas dainos. Aš ne apie tai, kas Toliau ant play list malonės. Ką aš (arba ji) padaryti comp! Ir, kaip aš galiu pabandyti išspręsti šią problemą. Bandžiau formato MP3 grotuvai, vėl sudaryti AutoPlay galimybe ir įdiegti MediaMonkey. No go. Windows XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar patikrinote There's Tag duomenis kiekvienoje mp3? Windows žinote, kas yra mp3 failas, nes failo. Dėl mp3 grotuvas Filename yra nereikšmingas, kad visi gauna rodomi yra ID3 tags.
http://easytag.sourceforge.net/ leidžia pamatyti, kas narė savo žymės yra ant jūsų "Windows" kopiją mp3 kataloge. Priklausomai nuo to, kur aš nusipirkau juos aš dažnai turiu valyti jas, kol aš juos naudoti. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Ar jūs naudojate wmp11? |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau, aš manau, pareiškė, kad neteisinga. Tai Mp3 grotuvai patys, kurie nėra pripažintos žiniasklaidos veikėjai. Aš visada naudojamas Mp3tag apie pačius failus be jokių problemų. Galiu perkelti ir žaisti dainų kopijuoti / įklijuoti juos, bet nedaro nieko nustatymo ir rūšiavimo pagal deputatas grotuvai Biblioteka albumų. When I select Fonoteka vienintelė galimybė man yra žaisti visi. Nr albumai rodo, ar yra teisingai rūšiuoti. |
|
| |||
| |||
| Wmp11 ir Media Monkey. Nei bet jau galima rasti mp3 grotuvais, ir jie padarė praeitą savaitę (arba taip). |
|
| |||
| |||
| Aš tarsi gavo, kad aš pirmą kartą buvo žvejyba bitų. Aš neįsivaizduoju, kaip nors pripažįsta, mp3 grotuvas. Gali būti, kad kažkas vyko kuris sunaikino visus savo IP3 žodžius, bet tai tik sustabdyti perklausą ant prietaiso, kaip Jūs apibūdinti, jis nebus sustabdytas prietaisas, kad jo nesimatytų Windows programos. Aš ne iš tikrųjų yra kalbama, tai ne mano sritis. Bet. http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0 1 Galite pabandyti pakrauti iki tos bibliotekos rinkinį ir pamatyti, jei ji kelia jums grįžti į verslą. |
|
| |||
| |||
| Aš nesu tuo metu kompiuteryje, bet ieškos kad daugiau bitų. Nesu pernelyg susijęs su WMP kaip aš Nenaudokite, jei būtina. Simbolika taip pat yra iš anksto pripažintų <tai, kad žodis? markė Media Monkey, kad yra pakeitimų, jau integruotas į grotuvą, kuris daro tai labiau klaidinantis. |
|
| |||
| |||
| "Žinoma, kad yra suderinama", matyt. Ji garso lyg kažkas išgaruos iš jūsų sistemos. Seniai ji galėjo būti vadinamas bitų puvinio, bet aš ne kartą matytas jis paragino, kad amžiaus. |
|
| |||
| |||
| Vienintelis dalykas, galiu galvoti, kad buvo išbrauktas iš autorun.inf failą, be to, kai slapukai. Tačiau atsižvelgdamas grotuvas prijungtas ir tada bando sinchronizuoti ją "turėtų" darbo teisė? |
|
| |||
| |||
| Tiesiog kaip ji praeitą savaitę, taip. Kažkas pasikeitė, ji turi pradėti grąžinti, nes jis buvo vienaip ar kitaip. Naujo įdiegti paketus galbūt. |