mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Mp3 vairs neatzīst

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 8, 2008, 09:43
Moderator Group

Default Mp3 vairs neatzīst

Nesen ne mani vai manu meitu Mp3 atskaņotāji ir atzītas vai kas atrasti ar vienu no manas media players. MediaMonkey vai WMP.

SanDisk un Zīmotnes. Vienīgais veids, kā pārsūtīt mūziku uz tām ir kopēt dziesmas mapi. Tas nav problēma, izņemot tas nav pats jo bibliotēka nav "redzēt" jaunās dziesmas. Viņi spēlē, bet nav bibliotēkas sarakstā tāpēc es nevaru izvēlēties noteiktu albumu vai saraksta dziesmas. Es esmu par žēlastību, kas nāk līdz nākamā gada spēlēt sarakstā.

Kas es esmu (vai viņa) darīt, lai comp! Un, kā es varu mēģināt noteikt to. Es mēģināju reformēšana Mp3 atskaņotāji atkārtoti dod Autoplay iespēju un pārinstalēt MediaMonkey. Nav jāiet.

Windows XP Pro

Old Aprīlis 8, 2008, 09:57
Donors Group

Vai jūs pārbaudīt tur Tag datus katrā mp3? Windows tu zini, kas ir mp3 failu dēļ filename. Par mp3 atskaņotājs filename ir būtiski, visu, ko saņem parādīta ir ID3 tagiem.

http://easytag.sourceforge.net/ ļauj jums redzēt, kas norāda jūsu tags ir jūsu Windows kopiju mp3 direktorijā. Atkarībā no tā, kur es nopirku tos es bieži man notīrīt pirms es tos var izmantot.

Mana sistēma: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 6600 512MB
Sound Card:
Cherry RS 6000 m tastatūra
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s atbalstīt
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake Soprano
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plakano
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Aprīlis 8, 2008, 10:01
Donors Group

Vai Jūs lietojat wmp11?
Old Aprīlis 8, 2008, 10:07
Moderator Group

Sorry Es domāju, ka es teicu, ka nepareizi. Tas Mp3 atskaņotāji paši, kas neatzīst media players. Es vienmēr tiek izmantota Mp3tag par sevi failus bez problēmām. Es varu nodošanas un atskaņot dziesmas, kopēt / ielīmēt tiem, bet, ka nedara neko, lai identificētu un šķirošanas in deputātu spēlētājiem bibliotēka albumiem. Kad es varu izvēlēties mūzikas bibliotēka vienīgā iespēja man ir spēlēt visiem. Ne albumi konstatē vai ir pareizi sakārtoti.

Old Aprīlis 8, 2008, 10:08
Moderator Group

WMP11 un plašsaziņas Monkey. Neviens vairs nevar atrast mp3 atskaņotājus un viņi izdarīja pagājušajā nedēļā (vai veikt).

Old Aprīlis 8, 2008, 10:15
Donors Group

I'd veida sanāca, ka pirmo reizi, es biju Zvejas mazliet. Man nav ne jausmas, cik nu atzīst mp3 atskaņotāju. Tas ir iespējams, ka kaut kas ilga kas noslauka visu jūsu IP3 tagi bet tikai apturētu atskaņošanu ierīcē kā jūs aprakstīta, tas neapturētu ierīce parādīšanos Windows programmas. Man nav īsti ir runā, tas nav mans jomā.

Bet.

http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1

Jūs varētu mēģināt iekraušanas līdz šīs bibliotēkas noteikt un redzēt, ja tā liek jums atpakaļ biznesā.
Old Aprīlis 8, 2008, 10:41
Moderator Group

Es neesmu tajā dators šobrīd, bet gan izpētīt, ka vairāk bitu. Es neesmu pārāk saistīta ar WMP, kā es to nevar lietot, ja vien absolūti nepieciešams. Arī Insignia ir iepriekš atzīta <ka vārds? brand ar Media Monkey tā ir korekcijas, kas jau iebūvēti atskaņotājs, kas padara šo vairāk mīklainām.

Old Aprīlis 8, 2008, 10:47
Donors Group

"zināms par saderīgu", acīmredzot.

Tā skaņa, it kā kaut ko iztvaicē no sistēmas. Sen jau tas varētu būt pieprasīts bit-rot, bet man nav bijis, tas pieprasīja, ka vecums.
Old Aprīlis 8, 2008, 10:51
Moderator Group

Vienīgais, es domāju, ka ir svītrots ir autorun.inf failu, turklāt daži sīkdatnes. Bet kam atskaņotāju pieslēgtu strāvai un tad mēģinot sinhronizēt to "jābūt" darba tiesības?

Old Aprīlis 8, 2008, 11:46
Donors Group

Tāpat kā to izdarīja pagājušajā nedēļā, jā. Kaut kas jāmaina, tai nodot atpakaļ, kā tas bija kaut kā. Re-instal paketes iespējams.
Reply

Register

Bookmarks