mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Mp3 Nu mai este recunoscut

Reply

Thread Tools
Old 8 aprilie 2008, 09:43
Moderator Group

Recent nici cu mine sau cu fiicele mele Playere MP3 sunt recunoscute sau găsit de a-mi fie de redare media. MediaMonkey sau WMP.

Un Sandisk şi un însemn. Singura modalitate de a transfera muzica de a lor este de a copia melodiile la dosar. Aceasta nu este o problemă cu excepţia nu este acelaşi pentru că biblioteca nu "a se vedea" de piese noi. Ele vor juca, dar nu şi biblioteca listare deci nu pot selecta un anumit album sau lista de melodii. Eu sunt la mila de ceea ce este Urmeaza pe lista de redare.

Ce am (sau ea) făcut la comp! Şi, cum pot să încercaţi pentru a corecta acest lucru. Am încercat reformatting a Playere MP3, re-activarea de AutoPlay opţiune şi reinstalarea MediaMonkey. Nu merge.

Windows XP Pro

Old 8 aprilie 2008, 09:57
Grupul de donator

Ai verificat acolo 'Tag date în fiecare mp3? Pe Windows ştii ce se află în fişier MP3, din cauza filename. Pe de MP3 player de nume de fişier este irelevant, tot ce este afişat sunt ID3 tag-uri.

http://easytag.sourceforge.net/ vă permite să vedeţi ce stare se află în etichetele de pe Windows copie a mp3 director. În funcţie de locul în care le-am cumpărat eu, adesea, că eu trebuie să le curat înainte pot să le utilizeze.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8 aprilie 2008, 10:01
Grupul de donator

Sunteţi folosind wmp11?
Old 8 aprilie 2008, 10:07
Moderator Group

Ne pare rău Cred că am declarat că gresit. Este scris în Playere MP3 ele însele, care nu sunt recunoscute de către mass-media de jucatori. Intotdeauna am folosit Mp3tag fişierele de pe ele însele, fără probleme. Nu pot juca şi de transfer de melodii de copie / lipiţi-le, dar că nu se face nimic pentru identificarea şi sortarea de albume în parlamentari jucători bibliotecă. Când m-am selectaţi biblioteca muzicală singura opţiune este am juca toate. Nu albume afişa sau sunt corect sortate.

Old 8 aprilie 2008, 10:08
Moderator Group

WMP11 şi Mass-Media Monkey. Nici mai poate găsi de mp3 playere şi-au făcut ultima săptămână (sau cam asa ceva).

Old 8 aprilie 2008, 10:15
Grupul de donator

Aş fel de ajuns că prima dată, am fost un pic de pescuit. I-am nici o idee cum fie recunoaşte un MP3 player. Este posibil ca ceva fugit care a sters toate IP3 tag-uri, dar acesta ar fi numai a opri redarea pe aparatul de modul în care este descris, nu ar opri aparatul de la care apar în Windows program. Eu nu ar trebui să-adevăr au vorbit, nu este domeniul meu.

Dar.

http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1

S-ar putea să încercaţi încărcare până stabilit că bibliotecă şi să vedeţi dacă se va pune din nou în afaceri.
Old 8 aprilie 2008, 10:41
Moderator Group

Nu sunt la computer, care în momentul de faţă, dar se va uita în care într-un pic mai mult. Nu sunt prea interesate cu WMP ca eu nu-l folosiţi cu excepţia cazului în care este absolut necesar. De asemenea, însemnele este un pre-a recunoscut <că este un cuvânt? brand cu Media Monkey ajustări astfel încât există deja construit în player-ul, ceea ce face acest lucru mai încâlcit.

Old 8 aprilie 2008, 10:47
Grupul de donator

"cunoscut pentru a fi compatibil", se pare.

Aceasta nu sunet ca şi cum ceva evaporat din sistem. Cu mult timp în urmă s-ar putea să fi fost denumit bit-rot, dar nu l-am văzut că a solicitat în vârstele.
Old 8 aprilie 2008, 10:51
Moderator Group

Singurul lucru care l-am putea gândi la faptul că a fost şters este un autorun.inf dosar, pe langa unele cookie-uri. Dar, având în priză jucător şi apoi să încercaţi să-l Sync "ar trebui" munca nu-i asa?

Old 8 aprilie 2008, 11:46
Grupul de donator

La fel cum a făcut-o săptămâna trecută, da. Ceva sa schimbat, este nevoie de a pune din nou ca a fost un fel. Re-instalarea de pachete, probabil.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.