![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Práve ani mňa ani mojej dcéry Mp3 prehrávače sú uznané alebo zistí buď z mojich prehrávača médií. MediaMonkey alebo WMP.
A Sandisk a Označenie. Jediným spôsobom, ako preniesť do hudby je skopírovať pesničky do zložky. To nie je žiadny problém, okrem to nie je to isté, pretože knižnica nie je "vidieť" nové skladby. Budú hrať ale žiadna knižnica výpis tak nemôžem vybrať niektoré albumu alebo zoznamu skladieb. Som na milosť, čo príde až příští hrať na zoznam. Čo som (alebo ona) urobiť, aby sa na comp! A ako sa môžem pokúsiť opraviť. Snažil som sa preformátovania MP3 prehrávače, re-umožní automaticky voľba a přeinstaloval MediaMonkey. No bež. Windows XP Pro |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ptal ste sa tam Tag údajov v každom mp3? Na Windows vám vedieť, čo je v MP3 súboru, pretože v súbore. Na mp3 prehrávači meno je nepodstatné, že sa všetky zobrazujú sú ID3 tagov.
http://easytag.sourceforge.net/ vám umožní zistiť, aké stave vašej značky v oblasti Windows kópiu mp3 adresára. Závisí na tom, kde jsem je koupil jsem často mám čisté pred môžem používať. Môj systém: Tim
|
|
|
|||
|
|||
|
Ste pomocou WMP11?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ospravedlňujeme Myslím, že som povedal, že zle. Ide o MP3 prehrávače, ktoré samy o sebe nie sú uznané prehrávača médií. Vždy som použitej Mp3tag o súbory samy bez problémov. Nemůžu prenos a prehrávanie skladieb pomocou kopírovať / vložiť im ale, že nebude robiť nič pre identifikáciu a triedenie albumu v MPS prehrávača knižnice. Keď som sa vybrať hudobný knižnica jedinou možnosťou jsem je hrať všetky. Nie albumu show alebo sú správne zoradené.
|
|
|
|||
|
|||
|
WMP11 a Media Monkey. Ani dlhšie, môžete nájsť na mp3 prehrávače a urobili posledný týždeň (alebo tak).
|
|
|
|||
|
|||
|
Já bych takovou tu prvýkrát, bol som trochu rybolovu. Som ani poňatie, ako rozpoznať ani mp3 prehrávač. Je možné, že niečo trvalo, ktoré vytřela všetky vaše IP3 značiek ale len zastaviť prehrávanie na zariadenia, ako je popísané, že by sa nemalo zastaviť prístroj vystupovali vo Windows program. I nemali naozaj hovoril, to nie je moja oblasť.
Ale. http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1 Môžete skúsiť naloženie do knižnice, že set a pozrite sa, jestli to ťa späť do podnikania. |
|
|
|||
|
|||
|
Nejsem v tomto počítači v čase, ale že sa bude zaoberať trochu viac. Nejsem príliš zaoberajú WMP ako nepoužívám, ak to nevyhnutne potrebné. Tiež Označenie je pre-certifikovalo <je to slovo? značky s Media Monkey takže úpravy sú už postavené do prehrávača, čo robí tento záhadnější.
|
|
|
|||
|
|||
|
"je známe, že je kompatibilný", zdanlivo.
Je to zvuk, ako by niečo odparí z vášho systému. A už dávno to možno boli povolaní shnilo-bit, ale nevidel som ju vyzvala, aby v starobe. |
|
|
|||
|
|||
|
Jediné, čo môžem myslieť, že bola vypustená je Autorun.inf súboru, okrem niektorých cookies. Ale s hráčom elektrickej sieti a potom sa snaží synchronizácia "by mala" fungovať správne?
|
|
|
|||
|
|||
|
Podobne ako to urobil minulý týždeň, tak áno. Niečo sa zmenilo, je potrebné uviesť späť, ako to bolo nějak. Re-inštalácie balíčkov možná.
|