![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно ни мене или моје ћерке Мп3 плејери признају или пронашао било моје медиа плејери. МедиаМонкеы или умп. А Сандиск и обиљежја. Једини начин за пренос музике са њима је да копирате пјесме на фасцикли. То није проблем осим ако то није исто јер библиотеци не "виде" нове стазе. Они ће играти, али не и уврштење библиотека па ми не могу изабрати одређени албум или листи песама. Ја сам на милост што долази до следећег на плаы листи. Шта сам (или она) учини на цомп! И, како ћу пробати за шкрипац данашји. ЈА суђен реформаттинг МП3 играч, поново омогућавање АутоПлаы опција и поново инсталирајте МедиаМонкеы. Не иди. Уиндоус КСП Про |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте ли проверили има ознаке података у сваком мп3? На Уиндоус знаш шта је у МП3 датотеку из датотеке. На мп3 плаыер назива датотеке је ирелевантан, а све то добија приказани су ИД3 ознака.
хттп://еасытаг.соурцефорге.нет/ омогућава вам да видите шта државне ознаке су на ваш примерак система Уиндоус МП3 директоријуму. Зависно о томе где сам их купио сам често наћи сам очистити их могу користити пре него што сам их. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Јесте ли помоћу УМП11? |
|
| |||
| |||
| Жао ми је што сам изјавио да је у криву. Ит'с тхе саме Мп3 плејери које нису признате од стране медија играча. Ја сам увек користи Мп3таг датотеке на себе без проблема. Ја могу пренос и репродукцију песама по цопы / лијепити их, али да не чини ништа за утврђивање и разврставање слика у албуме у МПС плејери библиотеку. Кад изаберете музички библиотека једина опција ми је играти све. Бр албума показати или су правилно поредане. |
|
| |||
| |||
| УМП11 и медији мајмун. Нити било који више могу наћи мп3 плејери и они прошли викенд (или тако). |
|
| |||
| |||
| Дајте какав је то први пут, био сам мало риболов. Иве 'Немам појма како да препознате ни мп3 плаыер. Могуће је да нешто што је текла избрисала све своје ИП3 тагс али би само зауставили репродукцију на уређају начина на који је описано, не би се спречило уређаја појављују у Уиндоус програм. Ја стварно не би требали имати речено, то није моје подручје. Али. хттп://ууу.медиамонкеы.цом/суппорт/и...леид=7&нав=0, 1 Можда ћете покушати да се итава библиотека поставити и видети ако се ставља вас назад у пословању. |
|
| |||
| |||
| Нисам на том рачунару у тренутку, али ће се погледати у то мало више. Нисам превише забринута са умп као ја не користе, осим ако је апсолутно неопходно. Обиљежја такође је предуслов признају «Је ли то реч? бранд са Медиа монкеы тако постоје прилагођавању већ уграђен у плејер, што чини ово море загонетан. |
|
| |||
| |||
| "познато да буду компатибилне", наводно. То чини звук као да се нешто испарила из Вашег система. Давно би то могло да има позвани битовно пропадати, али сам видјела да није позвао да у доби. |
|
| |||
| |||
| Једино што не могу мислити на шта је избрисана је ауторун.инф датотеке, осим неких значке. Али, након што играч прикључени на струју, а затим покушава то Сынц "требали" да раде добро? |
|
| |||
| |||
| Као што је учинио прошли викенд, да. Нешто промена, потребно ставите натраг како је то било некако. Поновно инсталирање пакета можда. |