![]() |
|
| |||
| |||
| Demin de bana ya da benim kızım MP3 çalarlar tanınan veya bulunamadı ya benim medya oynatıcılar tarafından. MediaMonkey veya WMP. SanDisk ve Insignia. Onlara müzik aktarmak için tek yolu klasöre şarkıları kopyalamak için. Dışında bu çünkü kütüphane değil "görmek" yeni parçaları aynı olmasa da, bu bir problem değildir. Ancak çalacak hiçbir kütüphane liste bende bir albüm ya da parça listesi seçemezsiniz. Ben ne çalma listesine kadar geliyor ve merhamet at yaşıyorum. Ne (ya da) ve Zorunlu yaptın! Ve nasıl bu sorunu gidermek için deneyebilirsiniz. Ben MP3 çalarlar, yeniden Otomatik seçeneği ve MediaMonkey yeniden yükleme sağlayarak yeniden biçimlendirmeyi denediniz. Hayır git. Windows XP Pro |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Orada her mp3 veri Tag's kontrol ettiniz mi? Windows hangi dosya nedeniyle mp3 dosyası biliyorum Açık. Dosya's alakasız, tüm görüntülenen olur mp3 çalar, ID3 etiket mevcuttur.
http://easytag.sourceforge.net/ ne Etiketlerinizi durumu görmek sağlayan mp3 dizinin Windows kopyası vardır. Bağlı olarak burada onları sık sık ben onları kullanabilirsiniz önce temiz gerektiğini düşünüyorum aldım. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Size wmp11 kullanıyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| Ben yanlış ifade düşünüyorum üzgünüm. Kendileri ve medya oynatıcıları tarafından tanınmıyor olan MP3 çalarlar's. Her zaman kullandığınız Mp3tag herhangi bir sorun ile dosyaları kendileri üzerinde. Ben aktarabilir ve kopya ile şarkıları çalmak / onları yapıştırmak ancak belirlenmesi ve milletvekilleri oyuncular kütüphanede albümlerin sıralama için bir şey yapmak değildir. Ne zaman müzik kütüphanesi var tek seçeneği seçin tüm oynadığınız. Hayır albüm veya göstermek doğru sıralanır. |
|
| |||
| |||
| WMP11 ve Medya Maymun. Ne daha fazla mp3 çalarlar bulabilirsiniz ve bunlar yaptı geçen hafta (veya). |
|
| |||
| |||
| I tür ediyorum, biraz balıkçılık olduğunu ilk kez aldım. Nasıl ya mp3 çalar tanımak hiç bir fikrim ettik. Bu şey tüm IP3 etiketleri wiped ancak yalnızca cihaz sizin tarif ettiğiniz yolda Oynatmayı durdurmak da, Windows programında görünmesini cihaz durdurmak değildir koştum mümkündür. Ben gerçekten, benim alan değil konuşulan olmamalıdır. Ancak. http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1 Bu kütüphane ayarlamak ve görmek eğer iş geri koyar kadar yükleme deneyebilirsiniz. |
|
| |||
| |||
| Şu anda bilgisayar I'm not ama bu biraz daha fazla konuyla ilgileneceğiz. Sürece kesinlikle gerekli ben don't use Ben de WMP ile ilgili değilim. Ayrıca Insignia, önceden tanınan <bu bir kelime? Medya Maymun ile marka böylece ayarlamaları zaten bu daha şaşırtıcı yapan oyuncu, yerleşik bulunmaktadır. |
|
| |||
| |||
| "uyumlu olması için, görünüşe göre bilinen". Bu ses yapar gibi şeyler Sisteminizden buharlaştırılmış. Çok uzun zaman önce biraz adı olabilir-saçmalık ama denilen seen ettik çağlarda. |
|
| |||
| |||
| Ben bu silindi düşünebilen tek şey bir autorun.inf dosyası, bazı çerezler yanında olduğunu. Ama oyuncu ve takılı sonra senkronizasyon için "gereken" iş doğru çalışıyor mu yaşıyorsunuz? |
|
| |||
| |||
| Gibi yaptım geçen hafta, evet. Gibi bir şey oldu, geri koyarak ihtiyaçları değişti. Yeniden belki paketleri yükleme. |