менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Mp3 не визнаються

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 квітня 2008, 09:43
Модератор групи

Default Mp3 не визнаються

Нещодавно ні мені або моєї дочки MP3-плеєри є визнаними або знайти за допомогою одного з моїх медіа-плеєрів. MediaMonkey або WMP.

SANDISK І Insignia. Єдиний спосіб передачі музики з ними полягає в копіюванні пісень на папки. Це не є проблемою тільки це не те ж саме, тому що бібліотеки не "бачать" нові треки. Вони будуть грати, а не бібліотека лістинг тому я не можу вибрати певний альбом або список записів. Я на милість, що Далі за списком відтворення.

Що я (або вона) зробив на Comp! І, як можна спробувати виправити це. Я спробував переформатування MP3-плеєри, повторне включення опції автопілота і повторна MediaMonkey. No Go.

Windows XP Pro

Old 8 квітня 2008, 09:57
Донор групи

Ви вже перевірили є теги дані в кожному MP3? У Windows Ви знаєте, що в MP3-файл з файлу. На MP3-плеєр ім'я файлу не має значення, все отримує, які відображаються ID3-теги.

http://easytag.sourceforge.net/ дозволяє побачити, що держава свої мітки знаходяться в на вашій копії Windows mp3 каталог. Залежно від того, де я їх купив я часто знаходжу я їх очищення, перш ніж їх можна використовувати.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 8 квітня 2008, 10:01
Донор групи

Чи ви WMP11?
Old 8 квітня 2008, 10:07
Модератор групи

На жаль я думаю, я заявив, що неправильно. Що це MP3 самі гравці, які не визнаються у медіа-плеєрів. Я завжди використовував Mp3tag на самих файлів без проблем. Я можу передача і відтворення пісні копіювання / вставки їх, але що не робить нічого для ідентифікації та сортування альбомів у бібліотеці Mps гравців. Коли я вибираю музику бібліотеці єдиний варіант, у мене є, грають усі. Ні альбоми або показати правильне відсортований.

Old 8 квітня 2008, 10:08
Модератор групи

WMP11 та ЗМІ Monkey. Ні більше, можна знайти mp3-плеєри, і вони зробили минулого тижня (або близько того).

Old 8 квітня 2008, 10:15
Донор групи

Я роду отримали в перший раз, я був трохи рибалки. Я не знаю, яким або визнати MP3-плеєр. Цілком можливо, щось побіг який знищив всі ваші мітки IP3 але було б лише зупинити відтворення на пристрої, як ви описали, це не зупинить пристрої від появи в програмі Windows. Я навіть не варто говорити, це не моє поле.

Але.

http://www.mediamonkey.com/support/i...leid=7&nav=0, 1

Ви можете спробувати завантажити цю бібліотеку до набору і подивитися, якщо він ставить Вам в бізнесі.
Old 8 квітня 2008, 10:41
Модератор групи

Я не на комп'ютері, що на даний момент, але будуть дивитися на що більше біт. Я не надто стурбовані WMP, як я, не використовуйте його без крайньої необхідності. Крім того, Insignia є заздалегідь визнали <є те, що слово? бренд з медіа Monkey так що є коригування вже вбудовані в програвач, який робить це більш загадковими.

Old 8 квітня 2008, 10:47
Донор групи

"Відомо, що є сумісним", мабуть.

Це звучить, як ніби щось випарувалася з вашої системи. Давним-давно це можна було б назвати бітових гниль, але я не бачила, що називається у віці.
Old 8 квітня 2008, 10:51
Модератор групи

Єдине, що можу думати про це було видалено це файл autorun.inf, крім кількох Cookies. Але, гравцеві підключені до мережі і потім спробувати синхронізувати його "робота повинна", правильно?

Old 8 квітня 2008, 11:46
Донор групи

Як це мало місце минулого тижня, так. Щось змінилося, вона повинна покласти назад, як це було якось. Перевстановлення пакетів можливо.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
1TB HD більше не визнаються на Мій комп'ютер, штраф на інші laurieirvine Знімні накопичувачі І ЗМІ 18 22 листопада 2009 06:12
Виступаючі більше не працюють perry553 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 12 червня 2009 13:29
My Audio не буде працювати! mitchcm34 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 5 27 квітня 2009 01:40
Media Converter 0.8 не відкривається BlackSnake Мультимедіа & кодеки 9 15 березня 2008 04:05
Більше не може завантажити фотографії IE або Firefox jondemassey Веб-браузери & FTP-клієнти 6 30 січня 2008 19:44
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.