![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре съм назад в нередовната компютъра сега. Да имаш предвид MS пакети услуги? Аз съм today's инсталирате актуализации сега. Аз ще я опитат, след като са инсталирани. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, имах предвид WMP11 и медии маймуна.
| |||
| |||
| Аз не знам. Аз опитах всичко. Обновени драйверите в Device Manager. Опитах ръчно и автоматично синхронизация. Рестартирай, преинсталирайте ..... И двете медийни плейъри. Формат на MP3 плейъри. Виждам го в My Computer и Device Manager, но тези глупави медийни играчи просто няма. |
|
| |||
| |||
| Update, просто си ре-настанявам WMP11 и когато съм включен в пагони играч имам новото устройство ред. WinPatrol тогава подканени да позволят нов автомобил на проекта, Заявление Съвместимост Клиентски библиотека. Така че каквото и да е, трябва да са били това, което е липсвало. В Mp3 плеър сега се появява в медиите Monkey както извор. Изглежда, че тя е била Заявление Съвместимост Клиентски библиотека? Благодарение Spot. Бях направи да деинсталирате и инсталирате повторно. Говори ми се опитва отново и тя работи. ![]() Ще си ремонтирам моята библиотека и действително да има контрол над това сега! |
|
| |||
| |||
| Просто трябва време, за да получи пинта да празнуват също. |
|
| |||
| |||
| LOL, |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Били ли сте опитвали да отиде в менюто с опции върху двете медийни плейъри и поддръжка на сменяеми дискове? |