![]() |
|
| |||
| |||
| Εντάξει είμαι πίσω σε υπολογιστή που προσβάλλουν τώρα. Εννοείτε MS Service Packs; Είμαι εγκατάσταση σημερινής ενημερώσεις τώρα. Θα πάρω το δοκιμάσουν μετά την εγκατάστασή τους. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, εννοούσα WMP11 και Media Monkey.
| |||
| |||
| Δεν ξέρω. Έχω δοκιμάσει όλα. Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης στη Διαχείριση Συσκευών. Προσπάθησα να χειροκίνητα και αυτόματα συγχρον. Επανεκκίνησης, επανεγκαταστήστε ..... Τόσο media players. Διαμόρφωση του MP3. Το βλέπω στο My Computer και η διαχείριση συσκευών, αλλά αυτά τα ηλίθια media players απλά δεν θα. |
|
| |||
| |||
| Update, μόλις εγκατασταθεί εκ νέου αποκατάσταση WMP11 και όταν συνδεθεί ο παίκτης διακριτικά πήρα τη νέα συσκευή εντολών. WinPatrol τότε ώθησε να επιτρέψει ένα νέο ξεκίνημα auto, Application Compatibility Client Βιβλιοθήκη. Έτσι, όποια και αν είναι που πρέπει να έχει αυτό που λείπει. Το mp3 player δείχνει μέχρι τώρα στο Media Monkey επίσης. Φαίνεται ότι ήταν το Application Compatibility Client Βιβλιοθήκη; Χάρη Spot. Είχα κάνει απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση. Μιλήσατε σε μένα προσπαθεί ξανά και εργάζεται. ![]() Πάω να ξανακάνω βιβλιοθήκη μου και στην πραγματικότητα έχει τον έλεγχο αυτή τη στιγμή!! |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε απλώς να έχουμε χρόνο για να πάρετε μια μπύρα για να γιορτάσουμε πολύ. |
|
| |||
| |||
| Γελάω δυνατά, |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχετε δοκιμάσει να πάει στο μενού επιλογών σχετικά με τα μέσα ενημέρωσης και οι δύο παίκτες και έδωσαν τη δυνατότητα αφαιρετή δίσκους; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 1TB HD δεν αναγνωρίζεται πλέον στον υπολογιστή μου, πρόστιμο στις κ.λπ. | laurieirvine | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 18 | 22 Νοεμβρίου 2009 06:12 |
| Λαμβάνουν το λόγο δεν είναι πλέον Εργασίας | perry553 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 1 | 12 Ιουν 2009 13:29 |
| My Audio δε θα μπορεί πλέον να! | mitchcm34 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 5 | 27 Απρ 2009 01:40 |
| Media Converter 0,8 δεν ανοίγει | BlackSnake | Multimedia & Codecs | 9 | 15 Μαρ 2008 04:05 |
| Δεν μπορεί πλέον να ανεβάσετε φωτογραφίες από IE ή Firefox | jondemassey | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 6 | 30 Ιαν 2008 19:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |