![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| U redu sam nazad na računalu vrijeđa sada. Da li misliš MS Service Packs? I'm instaliranje ažuriranja današnjem sada. Bolestan 'probati Internet vanjska strana, nakon što su instalirani. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, ja značilo WMP11 i mediji majmun.
| |||
| |||
| Ne znam. Ive 'pokušao sve. Ažurirano drivere u device manager. Pokušao ručno i automatski sinkro. Ponovo, ponovo instalirajte ..... Oba medija igrača. Oblik MP3 playerima. Vidim ga u My Computer i device manager, ali ti glupa media playeri jednostavno neće. |
|
| |||
| |||
| Update, samo ponovo ponovo instalirani WMP11 i kad sam priključen na obilježja igrača sam dobio novi uređaj redak. WinPatrol tada zatraži od mene da omogućuju novi auto start, Client Application Compatibility Knjižnica. Tako sve što je potrebno da su što je nestala. MP3 player sada pojavi u medijima monkey as well. Izgleda kao da je Application Compatibility Client Library? Hvala Spot. Bio sam učinio deinstaliranja i ponovnom instaliranju. Vi govorio mi je opet u težak i Internet izrađen. ![]() Im 'idući u Ponovi moju biblioteku i zapravo imaju kontrolu nad sada! |
|
| |||
| |||
| Potrebno je samo imati vremena da biste dobili pinta slaviti previše. |
|
| |||
| |||
| Lol, |
|
| |||
| |||
| Bok, Jeste li pokušali ući u opcije izbornika na obje media playeri i omogućavalo removable diskove? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 1TB HD Više nema Priznata na My Computer, Fine o drugima | laurieirvine | Drives & Izmjenjivi mediji | 18 | 22 studeni 2009 06:12 |
| Govornici nisu više radnih | perry553 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 12. lipnja 2009 13:29 |
| My Audio neće više raditi! | mitchcm34 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 5 | 27. travanj 2009 01:40 |
| Media Converter 0,8 više ne otvara | BlackSnake | Multimedija i kodeci | 9 | 15. ožujak 2008 04:05 |
| Više ne mogu uploadati slike po IE ili Firefox | jondemassey | Web Browsers & FTP Klijenti | 6 | 30 siječanj 2008 19:44 |
| Thread Tools | |
| |