![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OK Én vissza a jogsértő számítógépet. Do you mean MS Service Packs? Én ma frissítések telepítése most. I'll try it out után van elhelyezve. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, nem azt jelentette, WMP11 és Média Monkey.
| |||
| |||
| Nem tudom. Megpróbáltam mindent. Frissítve járművezetők Eszközkezelőben. Megpróbáltam kézi és automatikus szinkr. Újraindítás újra ..... A média szereplői. Az MP3 formátum játékos. Látom azt a Sajátgép és Eszközkezelőben, de ezek a hülye médialejátszók csak nem fogja. |
|
| |||
| |||
| Update, most újra újra telepíteni WMP11 és amikor csatlakoztatva a Jelvény játékos Megvan az új készülék gyors. WinPatrol majd kéri, hogy lehetővé tegye az új auto indul el, Application Compatibility Client Library. Szóval bármi, ami kellett, hogy mi hiányzik. Az MP3 lejátszó most megjelenik a Media Monkey is. Úgy tûnik, ez volt az Application Compatibility Client Library? Köszönet Spot. Én került sor eltávolítása és újratelepítése. Beszéltél engem próbál meg újra, és dolgozott. ![]() Megyek én Redo könyvtár és tényleges ellenőrzése most! |
|
| |||
| |||
| Csak idő, hogy egy pint ünnepelni is. |
|
| |||
| |||
| Hangosan nevet, |
|
| |||
| |||
| Szia, Van próbált menni a lehetőségek menüje mindkét médialejátszók és lehetővé tették a cserélhető lemezeket? |