![]() |
|
| |||
| |||
| אישור אני בחזרה בבית offending המחשב עכשיו. האם אתה מתכוון MS ה-service pack? היום אני התקנת עדכוני עכשיו. אני מתכוון לנסות את זה אחרי שהם מותקנים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, התכוונתי WMP11 ומדיה קוף.
| |||
| |||
| אני לא יודע. ניסיתי הכל. עדכון מנהלי ההתקן במנהל ההתקנים. נעשה ניסיון ידנית ואוטומטית Sync. אתחול מחדש ..... שני שחקנים התקשורת. פורמט של נגני MP3. אני רואה את זה במחשב שלי ושל מנהל ההתקנים הללו טיפשי אבל התקשורת פשוט לא שחקנים. |
|
| |||
| |||
| עדכונים, רק מחדש מחדש WMP11 מותקן וכאשר אני פקוק את סימני דרגה Player יש לי את המכשיר החדש הפקודה. WinPatrol לאחר מכן תתבקש לעשות זאת על מנת לאפשר לי אוטומטי התחלה חדשה, Application Compatibility הלקוחות הספרייה. אז מה זה היה צריך להיות מה היה חסר. ה MP3 Player מופיעה כעת ב-Media קוף גם כן. נראה היה Application Compatibility הלקוחות הספרייה? תודה ספוט. אני נעשה ו בהסרת ההתקנה מחדש. אתה דיברת אותי לתוך מנסה את זה שוב, וזה עובד. ![]() אני הולך לעשות שוב את הספרייה ואת בעצם יש שליטה על זה עכשיו! |
|
| |||
| |||
| אתה רק צריך זמן כדי לקבל חצי ליטר לחגוג יותר מדי. |
|
| |||
| |||
| לצחוק בקול רם, |
|
| |||
| |||
| הי, האם ניסית להיכנס אפשרויות תפריט משני השחקנים מדיה נשלפת ו אפשרה את הדיסקים? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 1TB HD כבר לא מוכרים על המחשב שלי בסדר גמור על אחרים | laurieirvine | כוננים & נשלפת | 18 | 22 נובמבר 2009 06:12 |
| הדוברים כבר לא עובד | perry553 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 1 | 12th יוני 2009 13:29 |
| האודיו שלי לא יפעל עוד! | mitchcm34 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 5 | -27 לאפריל 2009 01:40 |
| ממיר מדיה 0,8 כבר לא נפתח | BlackSnake | מולטימדיה רכיבי Codec | 9 | 15 מרץ 2008 04:05 |
| כבר לא יכול להעלות תמונות של IE או Firefox | jondemassey | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 6 | עד ה -30 בחודש ינואר 2008 19:44 |
| שרשרת כלים | |
| |