![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, aš atgal pažeidusio kompiuterį. Do you mean MS Service Packs? I'm įrengimo šiandienos naujienas dabar. I'll try it out po to, kai jie yra įrengti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne, man reiškė wmp11 ir Media Monkey.
| |||
| |||
| I don't know. I've tried everything. Atnaujintas tvarkykles į Įrenginių tvarkytuvė. Bandote rankiniu būdu ir automatiškai sinchronizuoti. Paleisti iš naujo, iš naujo ..... Ir žiniasklaidos veikėjai. Formatas MP3 grotuvus. Matau jį "My Computer" ir "Device Manager, tačiau šie kvailas grotuvai tiesiog nėra. |
|
| |||
| |||
| Atnaujinti, tik vėl iš naujo įdiegti wmp11 ir kai prijungtas Simbolika grotuvas gavau naują prietaisą eilutę. WinPatrol tada paskatino mane, kad naujas auto pradžios Application Compatibility Client Library. Tad kokia tai turi būti kas nėra. Mp3 grotuvas dabar rodo daugiau Media Monkey taip pat. Atrodo, ji buvo Application Compatibility Client Library? Ačiū Spot. Man buvo padaryta pašalinti ir iš naujo įdiegti. Jūs kalbėjo man bandant jį dar kartą ir jis veikė. ![]() I'm going to redo mano biblioteką ir faktiškai gali kontroliuoti ją dabar! |
|
| |||
| |||
| Jums reikia tik laiko gauti pintos švęsti per. |
|
| |||
| |||
| Garsiai juoktis, |
|
| |||
| |||
| Labas, Ar bandėte pereiti į meniu variantų abiejų grotuvų ir leido nuimamas diskai? |