![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| OK, jestem z powrotem w nagannego komputer. Czy oznacza MS Service Pack? I'm instalowania aktualizacji dzisiejszym teraz. I'll try to po ich instalacji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, mi chodziło wmp11 i Media Monkey.
| |||
| |||
| I don't know. I've tried wszystko. Aktualizacja sterowników w Menedżerze urządzeń. Próbowano ręcznie i automatycznie synchronizowane. Ponownie, ponownie ..... Oba odtwarzacze multimedialne. Format odtwarzacze MP3. Widzę go w Mój komputer i urządzenie menedżera, ale te głupie odtwarzacze po prostu nie będzie. |
|
| |||
| |||
| Aktualizacja, po prostu ponownie ponownie zainstalowane wmp11 i kiedy podłączone do odtwarzacza Insignia Mam nowego urządzenia zachęty. WinPatrol następnie zachęciły mnie, aby umożliwić nowe auto start, Application Compatibility Client Library. Więc jakim musi być co brakuje. Odtwarzacz MP3 obecnie pojawia się w programie Media Monkey również. Wygląda na to, że był to Application Compatibility Client Library? Dzięki Spot. I uczyniono odinstalowywania i ponownego instalowania. Możesz do mnie mówił próbuje go ponownie i to działało. ![]() I'm going to redo moją bibliotekę i rzeczywiście mają kontrolę nad teraz! |
|
| |||
| |||
| Wystarczy tylko mieć czas, aby uzyskać kufel do świętowania zbyt. |
|
| |||
| |||
| Lol, |
|
| |||
| |||
| Cześć, Czy chciał przejść do menu opcji zarówno odtwarzacze i aktywne odłączalnego dysków? |
![]() |
|
| Zakładki |