![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OK som späť na trestnej počítač. To myslíš MS Service Pack? I'm dnešnej inštalácii aktualizácií teraz. Já si to vyskúšať, keď sú nainštalované. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie, myslím WMP11 a Media Monkey.
| |||
| |||
| Já nevím. Som sa pokúsil všetko. Aktualizované ovládače v Správcovi zariadení. Snažil manuálne a automaticky sync. Restart, preinštalujte ..... Oba prehrávače médií. Formáte MP3 prehrávača. Vidím to na môj počítač a správca zariadenia, ale tieto stupidní mediálne prehrávače jednoducho nebude. |
|
| |||
| |||
| Update a znovu re-nainštalovaný WMP11 a keď som zapojený do Označenie hráčov Mám nový prístroj riadku. WinPatrol potom vyzvaní, aby mi nové auto start, Application Compatibility Klientské knižnice. Takže čokoľvek, aby ich bolo čo bolo k dispozícii. MP3 prehrávač v súčasnosti ukazuje v Media Monkey rovnako. Vyzerá to, že to bol Application Compatibility Klient knižnici? Vďaka Spot. I stalo odinštalovať a znovu nainštalovať. Hovorili ste mi na to skúšam znova a fungovalo to. ![]() Jedu zopakovať mojej knižnici, a skutočne sa nad ním kontrolu teraz! |
|
| |||
| |||
| Jenom mať čas si pinty k oslave taky. |
|
| |||
| |||
| Válet sa, |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Snažili ste sa ísť do menu na oboch prehrávačov médií a umožnila výmenné disky? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 1TB HD už nie je považovaná na Tento počítač, na jemné Ostatné | laurieirvine | Drives & Removable Media | 18 | 22.listopadu 2009 06:12 |
| Reproduktory už Práca | perry553 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 1 | 12 júna 2009 13:29 |
| My Audio už nebude fungovať! | mitchcm34 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 5 | 27 apríla 2009 01:40 |
| Media Converter 0.8 už otvára | BlackSnake | Multimedia & Kodeky | 9 | 15. marca 2008 04:05 |
| Už nemôže nahrať fotky do IE alebo Firefox | jondemassey | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 6 | 30. januára 2008 19:44 |
| Thread Tools | |
| |