![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| У реду сам назад на рачунару вријеђа сада. Да ли мислиш МС Сервице Пацкс? И'м инсталирате исправке данашњем сада. Болестан 'пробати то вањска страна, након што су инсталирани. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, ја значило УМП11 и медији мајмун.
| |||
| |||
| Не знам. Иве 'суђен све. Ажурирано дривер у девице манагер. Покушао ручно и аутоматски синкро. Поново, поново инсталирајте ..... Оба медија играча. Форма МП3 плејери. Видим га у Мы Цомпутер и девице манагер, али ти глупа медиа плејери једноставно неће. |
|
| |||
| |||
| Упдате, само поново поново инсталирани УМП11 и кад сам прикључен на обиљежја играча сам добио нови уређај ред. УинПатрол тада затражи од мене да омогућавају нови ауто старт, Цлиент Апплицатион Цомпатибилиты Библиотека. Тако све што је потребно да су што је нестала. МП3 плаыер сада појави у медијима монкеы ас уелл. Изгледа као да је Апплицатион Цомпатибилиты Цлиент Либрары? Хвала Спот. Био сам учинио деинсталирања и поновном инсталирању. Ви говорио ми је опет у тежак и то израђен. ![]() Им 'лијегање Понови моју библиотеку и заправо имају контролу над сада! |
|
| |||
| |||
| Потребно је само да има времена да бисте добили пинта славити превише. |
|
| |||
| |||
| Лол, |
|
| |||
| |||
| Здраво, Јесте ли покушали ући у опције менија на обе медиа плејери и омогућавало ремовабле дискове? |