![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| ОК я повернувся на порушника комп'ютер зараз. Ви маєте на увазі MS пакети? Я установки сьогоднішніх оновлень. Я спробую його після яких вони встановлені. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, я маю на увазі WMP11 та ЗМІ Monkey.
| |||
| |||
| Я не знаю. Я пробував всі. Оновлення драйверів в диспетчері пристроїв. Намагався вручну і автоматично синхронізувати. Перезавантаження перевстановити ..... Обидві медіа-плеєрів. Формат MP3-плеєрів. Я бачу це в Мій комп'ютер і за допомогою диспетчера пристроїв, але ці дурні медіаплеєри просто не буде. |
|
| |||
| |||
| Оновлення, просто повторно перевстановити WMP11, і коли я підключений до гравця Insignia я отримав новий пристрій рядку. WinPatrol то спонукало мене, щоб почати нове життя авто, Сумісність додатків Клієнтська бібліотека. Тож всім, що це має бути те, що зниклими без вісті. Mp3 плеєр тепер з'являється в ЗМІ, а мавпи. Схоже, це був Application Compatibility Клієнтська Бібліотека? Завдяки Spot. Я зробив видалення та перевстановлення. Ти мене умовив спробувати знову і це спрацювало. ![]() Я збираюся повторити мою бібліотеку і фактично здійснювати контроль над нею зараз! |
|
| |||
| |||
| Вам залишається тільки час, щоб випити пінту святкувати теж. |
|
| |||
| |||
| Ха-ха-ха, |
|
| |||
| |||
| Привіт, Чи намагалися ви увійти в меню опцій на обох медіа-плеєри і включений знімний диск? |