![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Имам родово марка MP3 плеър. Той използва за разпознаване на потребителите, но сега го няма. Когато сложих нови песни на нея, тя никога не признава името на песента. Той идва като символи, но в моя компютър, таговете са там. Използвах Winamp Autotagger да маркер тях, така че опитах ръчно маркиране на няколко, но то все още не признават потребителите. Всеки, който има някакви идеи?
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Каква марка и модел е играч |
|
| |||
| |||
| Това не е ли съвсем ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако това е продукт няма име, то той вероятно е евтина и тъй като се съмнявам някой тук има познания да се определи нещо такова, че по Интернет, вашият Вероятно по-добре, просто закупуване на нов.
| |||
| |||
| Hmmm. Добре, аз може да мисля за това ...
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ще XP не признава SATA диск | xxenon | Windows операционни системи | 1 | 25-ти ноември, 2009 16:22 |
| DVD Rewriter се вижда от компютър, но Заявленията Да Не го признават | robsmith | Дискове & сменяемите носители | 1 | 5-ти октомври 2009 година 00:29 |
| Проблеми повторно маркиране Mp3 IDv3 Тагове | Desertfish | Мултимедия & Codecs | 1 | 2-ри Септември 2009 12:01 |
| HTML Noparse Tags? | evilfantasy | Уеб дизайн, Хостинг & SEO | 5 | 18 Feb 2009 16:41 |
| Моето Pc doesn't признаят външните Harddrive | Лудост | Дискове & сменяемите носители | 7 | 28 Jan 2008 04:30 |
| Нишка Инструменти | |
| |