![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Έχω ένα γενικό σήμα MP3 player. Θα χρησιμοποιηθεί για να αναγνωρίσει τις ετικέτες, αλλά τώρα δεν το κάνει. Όταν έβαλα νέα τραγούδια σε αυτό, ποτέ δεν αναγνωρίζει το όνομα τραγούδι. Έρχεται ως σύμβολα, αλλά στον υπολογιστή μου, τα tags είναι εκεί. Χρησιμοποίησα το Winamp Autotagger με την ετικέτα τους, γι 'αυτό προσπάθησα χειροκίνητα την τοποθέτηση πινακίδων λίγα, αλλά εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει τις ετικέτες. Όποιος έχεις καμιά ιδέα;
__________________ HI:) |
|
| |||
| |||
| Τι μάρκα και το μοντέλο είναι ο παίκτης |
|
| |||
| |||
| Αυτό δεν έχει ένα ολοκαίνουργιο ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν δεν είναι ένα όνομα προϊόντος, τότε θα ήταν μάλλον φτηνό και επειδή αμφιβάλλω κάποιος εδώ έχει τις γνώσεις για να καθορίσουν κάτι τέτοιο μέσω του Internet, σας ίσως καλύτερα να αγοράζουν μόνο ένα νέο.
| |||
| |||
| Hmmm. Εντάξει, θα μπορούσα να σκεφτώ ότι ...
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| XP δεν αναγνωρίζει SATA Drive | xxenon | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 25 Νοεμβρίου 2009 16:22 |
| Dvd Rewriter θεωρείται από Εφαρμογές Υπολογιστών, αλλά αυτά δεν την αναγνωρίσει | robsmith | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 5 Οκτωβρίου 2009 00:29 |
| Προβλήματα Re-tagging Mp3 IDv3 Ετικέτες | Desertfish | Multimedia & Codecs | 1 | 2 Σεπτεμβρίου, 2009 12:01 |
| HTML Noparse ετικέτες;; | evilfantasy | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 18 Φεβ 2009 16:41 |
| Τον υπολογιστή μου doesn't αναγνωρίζουν εξωτερικό Σκληρό Δίσκο | Παράφρων | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 7 | 28 Ιαν 2008 04:30 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |