![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu bendrinis prekių MP3 grotuvas. Jis naudojamas atpažinti žodžius, bet dabar nėra. Kai aš naujas dainas, ji niekada pripažįsta dainos pavadinimą. Ji pasirodo kaip simboliai, bet mano kompiuteryje, žymės čia. Aš Winamp Autotagger pažymėti tai, tad aš bandžiau rankomis žymėjimas nedaug, bet vis dar nepripažįsta žymės. Anyone got any ideas?
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Kokios markės ir modelio žaidėjas |
|
| |||
| |||
| Jis ne pateko prekės ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei ji nėra produkto pavadinimas, tai jis tikriausiai buvo pigūs, ir kadangi aš abejoju, bet čia yra žinių, kad galėtų nustatyti kažką panašaus, kad per internetą, jūsų turbūt geriau tiesiog pirkti naują.
| |||
| |||
| Hmmm. Gerai, galiu pagalvoti, kad ...
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| XP nepripažįsta SATA | xxenon | Windows "operacinės sistemos | 1 | Vakar 16:22 |
| DVD reWriter keliu kompiuterinių bet Paraiškos Do No pripažinti | robsmith | Drives & Removable Media | 1 | 5 spalis 2009 00:29 |
| Problemos Re žymėjimas Mp3 IDv3 Žymos | Desertfish | Multimedia & Codecs | 1 | 2 rugsėjis 2009 12:01 |
| HTML Noparse Žymos? | evilfantasy | Web Design, Hosting & SEO | 5 | 18 vasaris 2009 16:41 |
| Kompiuterio doesnt pripažinti išorės HARDDRIVE | Insane | Drives & Removable Media | 7 | 28 sausis 2008 04:30 |
| Temos įrankiai | |
| |