![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, У мене є загальний МР3-плеєр марки. Раніше визнати тегів, але тепер це не так. Коли я ставлю нові пісні, вона ніколи не визнає, назва пісні. Вона з'являється як символ, але на моєму комп'ютері, теги є. Я використав Winamp Autotagger позначити їх, тому я спробував вручну позначки мало, але воно, як і раніше не визнають тегів. Кого-небудь є будь-яка ідея?
__________________ Hi:) |
|
| |||
| |||
| Яку марку і модель гравця |
|
| |||
| |||
| Вона не отримала марка ...
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це не назва продукту, то він, імовірно, дешево і, оскільки я сумніваюся, що хтось тут є знання, щоб виправити щось подібне в Інтернеті, можливо, ваш кращий просто купувати нову.
| |||
| |||
| Хммм. Гаразд, я міг би подумати про те, що ...
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| XP не буде Визнати накопичувач з інтерфейсом SATA | xxenon | Операційні системи Windows | 1 | Сьогодні 16:22 |
| DVD Rewriter розглядається застосування комп'ютера, але чи визнати її | robsmith | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 5 жовтня 2009 00:29 |
| Проблеми Re пометки Mp3 IDv3 теги | Desertfish | Мультимедіа & кодеки | 1 | 2 вересня 2009 12:01 |
| Noparse HTML тегів? | evilfantasy | Веб дизайн, хостинг & SEO | 5 | 18 лютого 2009 16:41 |
| My PC doesn't визнати зовнішнім жорстким диском | Insane | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 7 | 28 січня 2008 04:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |