по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Звук, Тонколони & MP3 Плейъри

Register

MP3 плеъри проблеми с връзката чрез USB

Reply

Нишка Инструменти
Old 26 юли 2008, 10:09
Новите държави Група

Имам 2 различни MP3 плейъри, творчески Дзен & A Sony WALKMAN & не е имал проблеми със свързването до моя компютър чрез USB кабел към първото.

Аз тъй като имаше проблеми с компютъра не ги признава на всички, аз просто се връзката звукови устройства, когато са свързани направи добро около 3 пъти подред бързо (устройствата включа, но не се свърже).

И двамата играчи се появи в моя преносими устройства в диспечера на устройствата (като стандарт MTP), но с удивителен знак

Мога да нулирате MP3 устройства & Форматиране ги да се възстанови работата от време на време, но проблемът скоро се връща.

Има отделен софтуер там за подпомагане на този проблем, или е въпрос на държат на оформление?

Аз съм с XP (SP2)

Може ли някой Помощ е Шофиране Аз Mad
Old 26 юли 2008, 10:18
Модератор Група

Имах подобен проблем, не много отдавна дискутирани ТУК. Оказа се, че да деинсталирате Windows Media Player и после инсталирате повторно го направих трик. Наложи се да деинсталирате и инсталирайте я два пъти (не сигурен защо), но накрая тя работи за втори път.

Цитат:
Първоначално Публикувано от evilfantasy View Post
Update, просто си ре-настанявам WMP11 и когато съм включен в пагони играч имам новото устройство ред. WinPatrol тогава подканени да позволят нов автомобил на проекта, Заявление Съвместимост Клиентски библиотека. Така че каквото и да е, трябва да са били това, което е липсвало.

В Mp3 плеър сега се появява в медиите Monkey както извор.

Изглежда, че тя е била Заявление Съвместимост Клиентски библиотека?

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc