menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

MP3 přehrávače problémy s připojením přes USB

Reply

Thread Nástroje
Old 26. července 2008, 10:09
Nový člen skupiny

Default MP3 přehrávače problémy s připojením přes USB

Mám 2 různé MP3 přehrávače, a Creative Zen & A Sony Walkman & neměl problémy s připojením do mého počítače přes USB kabel na prvním místě.

I od té doby měl problémy s uznáním jejich PC není vůbec jsem si na zvuk při připojení zařízení jsou připojena do zvuku asi 3 krát za sebou rychle (zařízení zapnout, ale nemají připojení).

Oba hráči se zobrazují v mých přenosná zařízení ve Správci zařízení (jako standardní MTP), ale s vykřičníkem

Nemůžu vynulujete MP3 zařízení & Formát jim znovu-práci na chvíli, ale problém brzy vrátí.

Existuje nějaký software, tam na pomoc s tímto problémem, nebo je to záležitost držet na Formátování?

Jsem pomocí XP (SP2)

Mohl by někdo pomoct to Řidičské Me Mad
Old 26. července 2008, 10:18
Moderátor skupiny

Default MP3 přehrávače problémy s připojením přes USB

Měl jsem podobný problém není dávno projednán ZDE. Ukázalo se, že odinstalací Windows Media Player a poté ji znovu udělal trik. Musel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat dvakrát (ne jistý proč), ale nakonec pracoval druhý čas.

Citace:
Původně Poslal evilfantasy View Post
Update a znovu re-nainstalován WMP11 a když jsem zapojen do Označení hráče Mám nový přístroj řádku. WinPatrol pak vyzváni, aby mi nové auto start, Application Compatibility Klientské knihovny. Takže cokoliv, aby je bylo co bylo k dispozici.

MP3 přehrávač nyní ukazuje v Media Monkey stejně.

Vypadá to, že to byl Application Compatibility Klient knihovně?

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Potíže s připojením rocker9455 Virus, spyware a bezpečnost 6 6. listopadu 2008 11:30
LAN / Internet připojení problémy lloydwoodford91 Sítě, Modemy & VoIP 7 26. května 2008 05:38
Internet připojení problémy opnight Sítě, Modemy & VoIP 6 21 ledna 2008 06:38
Internet připojení problémy jamcgee11 Sítě, Modemy & VoIP 1 1. listopadu 2007 03:13
PC připojení k internetu problémy tjhawg Sítě, Modemy & VoIP 6 27. srpna 2007 20:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.