![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám 2 různé MP3 přehrávače, a Creative Zen & A Sony Walkman & neměl problémy s připojením do mého počítače přes USB kabel na prvním místě. I od té doby měl problémy s uznáním jejich PC není vůbec jsem si na zvuk při připojení zařízení jsou připojena do zvuku asi 3 krát za sebou rychle (zařízení zapnout, ale nemají připojení). Oba hráči se zobrazují v mých přenosná zařízení ve Správci zařízení (jako standardní MTP), ale s vykřičníkem Nemůžu vynulujete MP3 zařízení & Formát jim znovu-práci na chvíli, ale problém brzy vrátí. Existuje nějaký software, tam na pomoc s tímto problémem, nebo je to záležitost držet na Formátování? Jsem pomocí XP (SP2) Mohl by někdo pomoct to Řidičské Me Mad |
|
| |||
| |||
| Měl jsem podobný problém není dávno projednán ZDE. Ukázalo se, že odinstalací Windows Media Player a poté ji znovu udělal trik. Musel jsem odinstalovat a znovu nainstalovat dvakrát (ne jistý proč), ale nakonec pracoval druhý čas. Citace:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Potíže s připojením | rocker9455 | Virus, spyware a bezpečnost | 6 | 6. listopadu 2008 11:30 |
| LAN / Internet připojení problémy | lloydwoodford91 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 26. května 2008 05:38 |
| Internet připojení problémy | opnight | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 21 ledna 2008 06:38 |
| Internet připojení problémy | jamcgee11 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 1. listopadu 2007 03:13 |
| PC připojení k internetu problémy | tjhawg | Sítě, Modemy & VoIP | 6 | 27. srpna 2007 20:34 |
| Thread Nástroje | |
| |