![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω 2 διαφορετικά MP3 Players, ένα Creative Zen & Α & Sony Walkman δεν είχε προβλήματα με τη σύνδεση μέχρι να μου υπολογιστή μέσω ενός καλωδίου USB από την πρώτη. Έχω επειδή είχε προβλήματα με τον υπολογιστή δεν αναγνωρίζεται σε όλα αυτά, μόλις πάρετε τη σύνδεση ήχου όταν οι συσκευές είναι συνδεδεμένες κάνει τον ήχο περίπου 3 φορές στη σειρά γρήγορα (οι διατάξεις σχετικά με τη σειρά του, αλλά δεν συνδεθείτε). Και οι δύο παίκτες μου δείχνουν σε φορητές συσκευές στη Διαχείριση Συσκευών (ως Πρότυπο MTP), αλλά με ένα θαυμαστικό Μπορώ να το επαναφέρετε συσκευές MP3 & Μορφοποίηση τους να επανα-εργασία από λίγο, αλλά το πρόβλημα σύντομα επιστρέφει. Υπάρχει ένα κομμάτι του λογισμικού για την ενίσχυση εκεί έξω αυτό το πρόβλημα, ή είναι ένα θέμα της διατήρησης επί του formating? Είμαι χρησιμοποιώντας XP (SP2) Μπορεί κανείς Βοήθεια Είναι Driving Me Mad |
|
| |||
| |||
| Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό δεν συζητήθηκε ΕΔΩ. Αποδείχθηκε ότι η απεγκατάσταση του Windows Media Player και, στη συνέχεια, την επανεγκατάσταση έκανε το κόλπο. Έπρεπε να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το διπλάσιο (δεν σίγουρος γιατί), αλλά τελικά λειτούργησε το δεύτερο χρόνο. Απόσπασμα:
|