![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Imam 2 različita MP3 Playeri, A & A Creative Zen Sony Walkmani, nije imao problema sa connecting up to moj računalo koristeći USB kabel, na prvi.
I od tada su imali problema s računalom ne priznajući im sve, JA pravedan dobiti vezu zvuk kada uređaji priključeni učiniti zvuk oko 3 puta zaredom brzo (uključivanje uređaja, ali ne povezati). Oba igrača pojaviti u mom Prijenosni uređaji u Device Manager (kao Standard MTP), ali uz znak uzvika Ne mogu vratiti MP3 uređaji & Oblik ih ponovno raditi neko vrijeme, ali se problem uskoro se vraća. Ima li komad softvera vani da pomogne ovaj problem, ili je stvar držati na formating? Ja sam koristeći XP (SP2) Može bilo tko pomoć It's Driving Mad Me
|
|
|
|||
|
|||
|
Imala sam sličan problem odavno ne raspravlja OVDJE. Pokazalo se da deinstaliranju Windows Media Player, a zatim ga ponovno instalirajte nije trik. Morao sam deinstalirati i ponovo instalirati ga u dva navrata (ne znam zašto), ali na kraju radili drugi put.
Quote:
|