kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

MP3 lejátszók Connection gondok USB-n keresztül

Reply

Téma eszközök
Old Július 26 2008, 10:09
Új tag Csoport

Default MP3 lejátszók Connection gondok USB-n keresztül

Én 2 különböző MP3-lejátszók, a Creative Zen & A Sony Walkman és nem volt probléma kapcsolódik a saját gépen keresztül, egy USB-kábel az első.

Én azóta is probléma a számítógép nem elismerve azokat is, én csak a kapcsolat, amikor a hang a csatlakoztatott eszközöket nem a hang mintegy 3-szor olyan gyorsan sor (az eszközök viszont, de nem kapcsolódnak).

Mindkét játékos szerepel az én hordozható eszközök az Eszközkezelőben (a Standard MTP), de egy felkiáltójel

Meg tudom állítani a készülék MP3 & Format nekik, hogy ismét munkát egy darabig, de a probléma hamarosan visszatér.

Van egy szoftver ott a támogatás ezt a problémát, vagy ez a kérdés folyamatosan formátolás?

Én használ XP (SP2)

Tud akárki segítsen vezetői Me Mad
Old Július 26 2008, 10:18
Moderátor Csoport

Default MP3 lejátszók Connection gondok USB-n keresztül

Volt egy hasonló probléma nem régen tárgyalt IDE. Kiderült, hogy távolítsa el a Windows Media Playert, majd újratelepíteni azt a trükköt. Meg kellett eltávolítani és újratelepíteni, kétszer (nem biztos, hogy miért), de végül működött a második alkalom.

Idézet:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Update, most újra újra telepíteni WMP11 és amikor csatlakoztatva a Jelvény játékos Megvan az új készülék gyors. WinPatrol majd kéri, hogy lehetővé tegye az új auto indul el, Application Compatibility Client Library. Szóval bármi, ami kellett, hogy mi hiányzik.

Az MP3 lejátszó most megjelenik a Media Monkey is.

Úgy tûnik, ez volt az Application Compatibility Client Library?

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Connection problémák rocker9455 Vírus, kémprogram és biztonság 6 6. november 2008 11:30
LAN / Internet kapcsolat problémák lloydwoodford91 Hálózatépítés, Modems & VoIP 7 26. május 2008 05:38
Internet kapcsolat problémák opnight Hálózatépítés, Modems & VoIP 6 21. január 2008 06:38
Internet kapcsolat problémák jamcgee11 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 1. november 2007 03:13
PC internetkapcsolattal problémák tjhawg Hálózatépítés, Modems & VoIP 6 27. augusztus 2007 20:34
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.