![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én 2 különböző MP3-lejátszók, a Creative Zen & A Sony Walkman és nem volt probléma kapcsolódik a saját gépen keresztül, egy USB-kábel az első. Én azóta is probléma a számítógép nem elismerve azokat is, én csak a kapcsolat, amikor a hang a csatlakoztatott eszközöket nem a hang mintegy 3-szor olyan gyorsan sor (az eszközök viszont, de nem kapcsolódnak). Mindkét játékos szerepel az én hordozható eszközök az Eszközkezelőben (a Standard MTP), de egy felkiáltójel Meg tudom állítani a készülék MP3 & Format nekik, hogy ismét munkát egy darabig, de a probléma hamarosan visszatér. Van egy szoftver ott a támogatás ezt a problémát, vagy ez a kérdés folyamatosan formátolás? Én használ XP (SP2) Tud akárki segítsen vezetői Me Mad |
|
| |||
| |||
| Volt egy hasonló probléma nem régen tárgyalt IDE. Kiderült, hogy távolítsa el a Windows Media Playert, majd újratelepíteni azt a trükköt. Meg kellett eltávolítani és újratelepíteni, kétszer (nem biztos, hogy miért), de végül működött a második alkalom. Idézet:
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Connection problémák | rocker9455 | Vírus, kémprogram és biztonság | 6 | 6. november 2008 11:30 |
| LAN / Internet kapcsolat problémák | lloydwoodford91 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 26. május 2008 05:38 |
| Internet kapcsolat problémák | opnight | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 21. január 2008 06:38 |
| Internet kapcsolat problémák | jamcgee11 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 1. november 2007 03:13 |
| PC internetkapcsolattal problémák | tjhawg | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 27. augusztus 2007 20:34 |
| Téma eszközök | |
| |