![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי 2 שונים נגני MP3, יצירתי Zen & A & Walkman של Sony לא היו בעיות עם חיבור של המחשב שלי באמצעות חיבור כבל USB בהתחלה. יש לי מאז היו בעיות עם ה-PC לא הכרה אותם בכלל, אני פשוט מקבל את החיבור כאשר נשמע את ההתקנים המחוברים לעשות קולות בערך 3 פעמים ברציפות במהירות (להפעיל את המכשירים, אך לא מתחברים). שני השחקנים שלי להופיע התקנים נישאים במנהל ההתקנים (רגיל MTP) אבל עם סימן קריאה אני יכול לאפס את מכשירי MP3 & פורמט להם לחזור לעבודה כמה זמן, אבל הבעיה תופיע שוב בקרוב. האם יש פיסת תוכנה שם כדי סיוע זה בעיה, או שזה עניין של לשמור על formating?? אני משתמש XP (SP2) מישהו יכול לעזור לי זה נהיגה כועס |
|
| |||
| |||
| היתה לי בעיה דומה לא מזמן דנו כאן. התברר כי הסרת ההתקנה של Windows Media Player ולאחר מכן התקנה מחדש זה עשה את העבודה. אני צריך להסיר ולהתקין מחדש את זה פעמיים (לא יודעת למה), אבל לבסוף זה עבד פעם שנייה. ציטוט:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות התחברות | rocker9455 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 6 | 6 נובמבר 2008 11:30 |
| LAN / בעיות התחברות לאינטרנט | lloydwoodford91 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 26 במאי 2008 05:38 |
| בעיות התחברות לאינטרנט | opnight | רישות, מודמים & VoIP | 6 | 21st ינואר 2008 06:38 |
| בעיות התחברות לאינטרנט | jamcgee11 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ב -1 בנובמבר 2007 03:13 |
| המחשב בעיות חיבור לאינטרנט | tjhawg | רישות, מודמים & VoIP | 6 | -27 אוגוסט 2007 20:34 |
| שרשרת כלים | |
| |