mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

MP3 grotuvai ryšio problemų per USB

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 26, 2008, 10:09
Naujas Narys

Default MP3 grotuvai ryšio problemų per USB

Turiu 2 skirtingus, MP3 grotuvai, Creative Zen & Sony Walkman "ir neturėjo jokio ryšio su jungiantis prie mano kompiuterio per USB kabelį prie pirmosios problemos.

Aš kadangi buvo problemų su kompiuteriu nepripažinti jų visų, aš tik gauti ryšio garsą, kai įrenginiai yra prijungti daryti garso maždaug 3 kartus iš eilės greitai (įtaisai įjungti, bet ne prijungti).

Abu žaidėjai pasirodo mano Nešiojami prietaisai Device Manager "(kaip standartas MTP), bet su šauktuku

Aš galiu atkurti MP3 formato įrenginių ir juos vėl dirbti kartu, bet problema netrukus grįžta.

Ar programinė įranga, iš ten į pagalbą, ši problema, ar ji iš laikyti formatuoti klausimą?

Aš naudoju XP (SP2)

Can anyone help It's Driving Me Mad
Old Liepa 26, 2008, 10:18
Moderatorius Grupė

Default MP3 grotuvai ryšio problemų per USB

Aš turėjau panašią problemą, ne taip seniai aptartas ČIA. Paaiškėjo, kad pašalinti Windows Media Player ir tada iš naujo ji apgauti. Man teko pašalinti ir iš naujo jį du kartus (nežinote, kodėl), bet ji pagaliau dirbo antrą kartą.

Citata:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Atnaujinti, tik vėl iš naujo įdiegti wmp11 ir kai prijungtas Simbolika grotuvas gavau naują prietaisą eilutę. WinPatrol tada paskatino mane, kad naujas auto pradžios Application Compatibility Client Library. Tad kokia tai turi būti kas nėra.

Mp3 grotuvas dabar rodo daugiau Media Monkey taip pat.

Atrodo, ji buvo Application Compatibility Client Library?

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Ryšio problemos rocker9455 Virus, Spyware & Security 6 6 lapkritis 2008 11:30
LAN / Internet connection problemos lloydwoodford91 Networking, Modems & VoIP 7 Gegužė 26, 2008 05:38
Interneto ryšio problemos opnight Networking, Modems & VoIP 6 21 sausis 2008 06:38
Interneto ryšio problemos jamcgee11 Networking, Modems & VoIP 1 1 lapkritis 2007 03:13
PC interneto ryšio triktis tjhawg Networking, Modems & VoIP 6 Rugpjūtis 27, 2007 20:34
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.