![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu 2 skirtingus, MP3 grotuvai, Creative Zen & Sony Walkman "ir neturėjo jokio ryšio su jungiantis prie mano kompiuterio per USB kabelį prie pirmosios problemos. Aš kadangi buvo problemų su kompiuteriu nepripažinti jų visų, aš tik gauti ryšio garsą, kai įrenginiai yra prijungti daryti garso maždaug 3 kartus iš eilės greitai (įtaisai įjungti, bet ne prijungti). Abu žaidėjai pasirodo mano Nešiojami prietaisai Device Manager "(kaip standartas MTP), bet su šauktuku Aš galiu atkurti MP3 formato įrenginių ir juos vėl dirbti kartu, bet problema netrukus grįžta. Ar programinė įranga, iš ten į pagalbą, ši problema, ar ji iš laikyti formatuoti klausimą? Aš naudoju XP (SP2) Can anyone help It's Driving Me Mad |
|
| |||
| |||
| Aš turėjau panašią problemą, ne taip seniai aptartas ČIA. Paaiškėjo, kad pašalinti Windows Media Player ir tada iš naujo ji apgauti. Man teko pašalinti ir iš naujo jį du kartus (nežinote, kodėl), bet ji pagaliau dirbo antrą kartą. Citata:
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ryšio problemos | rocker9455 | Virus, Spyware & Security | 6 | 6 lapkritis 2008 11:30 |
| LAN / Internet connection problemos | lloydwoodford91 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 26, 2008 05:38 |
| Interneto ryšio problemos | opnight | Networking, Modems & VoIP | 6 | 21 sausis 2008 06:38 |
| Interneto ryšio problemos | jamcgee11 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 1 lapkritis 2007 03:13 |
| PC interneto ryšio triktis | tjhawg | Networking, Modems & VoIP | 6 | Rugpjūtis 27, 2007 20:34 |
| Temos įrankiai | |
| |