![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am 2 diferite MP3 Playere, un Creative Zen & A & Walkman Sony nu a avut probleme cu conectarea la computer prin intermediul unui cablu USB, la prima. De când am avut probleme cu PC-ul nu le recunoaşte, la toate, eu doar de conexiune sunet obţine în cazul în care aparatele nu sunt conectate la un sunet de 3 ori la rând repede (dispozitivele activa, dar nu conecta). Ambii jucători au apărut în mea dispozitive portabile în Device Manager (ca un standard MTP), dar cu un semn de exclamare Nu pot reseta MP3 dispozitive & Format pentru a le re-un timp de lucru, dar problema se întoarce în curând. Există o bucată de software de acolo pentru a ajuta această problemă, sau este o chestiune de păstrează pe formating?? Sunt folosind XP (SP2) Poate cineva Ajutor Este Driving Me Mad |
|
| |||
| |||
| Am avut o problemă similară nu a discutat cu mult timp în urmă AICI. Dovedit că dezinstalarea Windows Media Player si apoi reinstalarea acesta a făcut-truc. A trebuit să dezinstalaţi şi reinstalaţi-o de două ori (nu sunt sigur de ce), dar în final el a lucrat cel de-al doilea timp. Citat:
|
![]() |
|
| Marcaje |