menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Reply

Thread Tools
Old 26. júla 2008, 10:09
Nový člen skupiny

Mám 2 rôzne MP3 prehrávača, a Creative Zen & A Sony Walkman & nemal problémy s pripojením do môjho počítača cez USB kábel na prvom mieste.

I od tej doby mal problémy s uznaním ich PC nie je vôbec som si na zvuk pri pripojení zariadenia sú pripojené do zvuku asi 3 krát za sebou rýchlo (zariadenie zapnúť, ale nemajú pripojenie).

Obaja hráči sa zobrazujú v mojich prenosné zariadenia v Správcovi zariadení (ako štandardný MTP), ale s výkričníkom

Nemůžu Možete tiež vynulovať MP3 zariadenia & Formát im znova-práci na chvíľu, ale problém čoskoro vráti.

Existuje nejaký software, tam na pomoc s týmto problémom, alebo je to záležitosť držať na Formátovanie?

Som pomocou XP (SP2)

Mohol by niekto pomoct to Vodičské Me Mad
Old 26. júla 2008, 10:18
Moderátor skupiny

Mal som podobný problém nie je dávno prerokovaný TU. Ukázalo sa, že odinstalací Windows Media Player a potom ju znova udělal trik. Musel som odinštalovať a znovu nainštalovať dvakrát (ne istý prečo), ale nakoniec pracoval druhý čas.

Citácia:
Pôvodne Poslal evilfantasy View Post
Update a znovu re-nainštalovaný WMP11 a keď som zapojený do Označenie hráčov Mám nový prístroj riadku. WinPatrol potom vyzvaní, aby mi nové auto start, Application Compatibility Klientské knižnice. Takže čokoľvek, aby ich bolo čo bolo k dispozícii.

MP3 prehrávač v súčasnosti ukazuje v Media Monkey rovnako.

Vyzerá to, že to bol Application Compatibility Klient knižnici?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.