![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Mám 2 rôzne MP3 prehrávača, a Creative Zen & A Sony Walkman & nemal problémy s pripojením do môjho počítača cez USB kábel na prvom mieste.
I od tej doby mal problémy s uznaním ich PC nie je vôbec som si na zvuk pri pripojení zariadenia sú pripojené do zvuku asi 3 krát za sebou rýchlo (zariadenie zapnúť, ale nemajú pripojenie). Obaja hráči sa zobrazujú v mojich prenosné zariadenia v Správcovi zariadení (ako štandardný MTP), ale s výkričníkom Nemůžu Možete tiež vynulovať MP3 zariadenia & Formát im znova-práci na chvíľu, ale problém čoskoro vráti. Existuje nejaký software, tam na pomoc s týmto problémom, alebo je to záležitosť držať na Formátovanie? Som pomocou XP (SP2) Mohol by niekto pomoct to Vodičské Me Mad
|
|
|
|||
|
|||
|
Mal som podobný problém nie je dávno prerokovaný TU. Ukázalo sa, že odinstalací Windows Media Player a potom ju znova udělal trik. Musel som odinštalovať a znovu nainštalovať dvakrát (ne istý prečo), ale nakoniec pracoval druhý čas.
Citácia:
|