мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

МП3 плејери Цоннецтион Проблемс преко УСБ

Reply

Тхреад Тоолс
Old 26 срп 2008, 10:09
Нови члан групе

Default МП3 плејери Цоннецтион Проблемс преко УСБ

Имам 2 различита МП3 плејери, А & А Цреативе Зен Соны Уалкман, није имао проблема са цоннецтинг уп то мој рачунар користећи УСБ кабл, на први.

И од тада су имали проблема са рачунаром не признајући им све, ЈА праведан добити везу звук када уређаји прикључени учинити звук око 3 пута заредом брзо (укључивање уређаја, али не карика).

Оба играча појавити у мом Преносни уређаји у Девице Манагер (као Стандард МТП), али уз знак узвик

Не могу вратити МП3 уређаји & Форма их поново радити неко време, али се проблем ускоро се враћа.

Има ли комад софтвера вани да помогне овај проблем, или је ствар држати на форматинг?

Ја сам помоћу КСП (СП2)

Може било ко помоћ Ит'с Дривинг Мад Ме
Old 26 срп 2008, 10:18
Модератор / ица групе

Default МП3 плејери Цоннецтион Проблемс преко УСБ

Имала сам сличан проблем одавно не расправља ОВДЈЕ. Показало се да деинсталирању Уиндоус Медиа Плаыер, а затим га поново инсталирајте није трик. Морао сам деинсталирам и поново инсталирате га у два наврата (не знам зашто), али на крају радили други пут.

Куоте:
Оригиналлы Постед бы евилфантасы View Post
Упдате, само поново поново инсталирани УМП11 и кад сам прикључен на обиљежја играча сам добио нови уређај ред. УинПатрол тада затражи од мене да омогућавају нови ауто старт, Цлиент Апплицатион Цомпатибилиты Библиотека. Тако све што је потребно да су што је нестала.

МП3 плаыер сада појави у медијима монкеы ас уелл.

Изгледа као да је Апплицатион Цомпатибилиты Цлиент Либрары?

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц