менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

MP3 плеєри проблем підключення через USB

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 липня 2008, 10:09
Нові члени групи

Default MP3 плеєри проблем підключення через USB

Я маю 2 різними MP3-плеєри, Creative Zen & & Sony Walkman мали жодних проблем з підключенням до мого комп'ютера через USB-кабель на перший погляд.

З того часу я мав проблеми з комп'ютером, не визнаючи їх на всіх, я просто отримати з'єднання звуку при підключенні пристрою зробити звук приблизно в 3 рази поспіль швидко (в черзі на пристрій, але не підключаються).

Обидва гравця з'являється в моєму портативні пристрої в Диспетчер пристроїв (як стандарт ССП), але зі знаком оклику

Я можу скидання пристрої & MP3 формат їх по-новому роботу в той час, але ця проблема незабаром повертається.

Є частина програмного забезпечення, там, щоб допомогти цією проблемою, або це питання триматиме на форматування?

Я використовую XP (SP2)

Може хто-небудь допомагати Це зводить мене з розуму
Old 26 липня 2008, 10:18
Модератор групи

Default MP3 плеєри проблем підключення через USB

У мене була аналогічна проблема не так давно обговорювалася ТУТ. Виявилося, що видалити Windows Media Player, а потім поміняти його ж трюк. Мені довелося видалити і поміняти його в два рази (не знаю, чому), але він, нарешті, працював у другий раз.

Цитата:
Спочатку Написав evilfantasy View Post
Оновлення, просто повторно перевстановити WMP11, і коли я підключений до гравця Insignia я отримав новий пристрій рядку. WinPatrol то спонукало мене, щоб почати нове життя авто, Сумісність додатків Клієнтська бібліотека. Тож всім, що це має бути те, що зниклими без вісті.

Mp3 плеєр тепер з'являється в ЗМІ, а мавпи.

Схоже, це був Application Compatibility Клієнтська Бібліотека?

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми з підключенням rocker9455 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 6 6 листопада 2008 11:30
LAN / проблеми підключення до Інтернету lloydwoodford91 Мережа, Модеми & VoIP 7 26 травня 2008 05:38
Проблеми підключення до Інтернету opnight Мережа, Модеми & VoIP 6 21 січня 2008 06:38
Проблеми підключення до Інтернету jamcgee11 Мережа, Модеми & VoIP 1 1 листопада 2007 03:13
ПК проблеми підключення до Інтернету tjhawg Мережа, Модеми & VoIP 6 27 серпня 2007 20:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.