![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я маю 2 різними MP3-плеєри, Creative Zen & & Sony Walkman мали жодних проблем з підключенням до мого комп'ютера через USB-кабель на перший погляд. З того часу я мав проблеми з комп'ютером, не визнаючи їх на всіх, я просто отримати з'єднання звуку при підключенні пристрою зробити звук приблизно в 3 рази поспіль швидко (в черзі на пристрій, але не підключаються). Обидва гравця з'являється в моєму портативні пристрої в Диспетчер пристроїв (як стандарт ССП), але зі знаком оклику Я можу скидання пристрої & MP3 формат їх по-новому роботу в той час, але ця проблема незабаром повертається. Є частина програмного забезпечення, там, щоб допомогти цією проблемою, або це питання триматиме на форматування? Я використовую XP (SP2) Може хто-небудь допомагати Це зводить мене з розуму |
|
| |||
| |||
| У мене була аналогічна проблема не так давно обговорювалася ТУТ. Виявилося, що видалити Windows Media Player, а потім поміняти його ж трюк. Мені довелося видалити і поміняти його в два рази (не знаю, чому), але він, нарешті, працював у другий раз. Цитата:
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з підключенням | rocker9455 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 6 | 6 листопада 2008 11:30 |
| LAN / проблеми підключення до Інтернету | lloydwoodford91 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 26 травня 2008 05:38 |
| Проблеми підключення до Інтернету | opnight | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 21 січня 2008 06:38 |
| Проблеми підключення до Інтернету | jamcgee11 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 1 листопада 2007 03:13 |
| ПК проблеми підключення до Інтернету | tjhawg | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 27 серпня 2007 20:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |