![]() |
|
| |||
| |||
| I recentley αγόρασε μου καλύτερα μισή MP3 Player και έχει έρθει αντιμέτωπος με ένα πρόβλημα. Έχω τα κεκτημένα 'ένα δίσκο με πολλά άλμπουμ σε MP3 και προσπάθησα αρκετές φορές να επιβληθεί σε αυτούς τους άλμπουμ για να τον παίκτη. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ανέκυψαν μετά από λίγο να πάρω το ακόλουθο μήνυμα λάθους. "Η αίτηση δεν θα μπορούσαν να εκτελεστούν λόγω ενός I / O συσκευή λάθους" Εγώ προσπάθησα να μεταφορτώσετε το pc μου κομμάτια σε πρώτη, αλλά έχουν την ίδια κάθε μήνυμα. Αν κάποιος μπορεί να explaing μου τι σημαίνει αυτό το μήνυμα ή αυτό που θα μπορούσε να κάνει λάθος, θα ήμουν εξαιρετικά greatfull. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν το PC επίκλισης πρόσβαση στο MP3 Player.
Υποθέτοντας πως εκτελείτε XP, όταν συνδέσετε τη συσκευή σας σε θύρα USB, κάνει το σύστημα ανταποκρίνεται με την κανονική συσκευή βρέθηκαν / εγκατάσταση μήνυμα; Επίσης .... ανόητη ερώτηση, αλλά ... θέλετε να μεταβείτε το MP3 Player για την, κατά τη σύνδεση; Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| Ναι το pc ανταποκρίνεται ως κανονικό και όταν συνδεθεί ο παίκτης θα ενεργοποιείται αυτόματα. Έχω διαπίστωσε ότι αλλού θα μπορούσα να είχα ένα πρόβλημα με το δίσκο μου δίσκο. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει .... καλά, εάν το πρόβλημα είναι HDD ανάγνωση / γραφή, που σίγουρα συνηθίζει βοηθήσει ![]() Ας γνωρίζουμε αν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια. |
|
| |||
| |||
| IVe απλώς προσπάθησε 'σχισίματος' ένα cd και τη θέση ότι για τον παίκτη και λειτούργησε! Im a bit ενός technophobe όταν πρόκειται για θέματα όπως αυτό, αλλά μου φαίνεται ότι έχω κάποια προβλήματα. 1. Με το cd που έχει το mp3 κομμάτια. 2. Νομίζω πως θα μπορούσε να έχει ένα πρόβλημα με τα δικά μου cd / RW. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας, Phil. |
|
| |||
| |||
| Από ό, τι λέτε, ακούγεται ως τώρα αν και θα μπορούσε απλά να έχετε το CD που αποκτήθηκαν. Ορισμένες συσκευές CD είναι γκρινιάρης και δεν μπορούν να διαβάσουν ορισμένα εμπορικά σήματα των δίσκων, ιδίως cheapos, γι 'αυτό δεν μπορεί να είναι ένα πρόβλημα με το δίσκο, αν δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα με αυτό. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας σας (αυτό που αποκαλούμε θα), ανοίξτε τον υπολογιστή μου και να αντιγράψετε / επικολλήσετε το MP3 Φάκελοι από το CD στην επιφάνεια εργασίας το φάκελο και να δούμε τι θα γίνει. Εάν προκύψει σφάλμα, μετά πίσω με το ακριβές μήνυμα λάθους, αν δεν .... έχετε τη μουσική στον υπολογιστή σας και θα πρέπει να είναι σε θέση να τη μεταφέρετε στη δική σας MP3 Player από εκεί. |
|
| |||
| |||
| Πρέπει να είναι το cd, επειδή, ακόμη και ότι wouldnt έργο ..... |
|
| |||
| |||
| Εάν το σφάλμα κατά την αντιγραφή των αρχείων στην επιφάνεια εργασίας, τότε θα ακούγεται σαν ένα κακό ή ασυμβίβαστη CD. Δοκιμάστε την αντιγραφή του δίσκου σε ένα φίλο του υπολογιστή, αν ο δίσκος είναι πιο επιεικής και μπορεί να το αντιγράψει ok, τότε το νέο αντίγραφο πιθανόν εργασίες για τη δική σας, με την προϋπόθεση να χρησιμοποιήσετε μια αξιοπρεπή ποιότητα δίσκο. |
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ καλή συμβουλεύει philthomas! |