manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

MP3 probleme.

Reply

Thread Tools
Old 8 siječnja 2008, 07:44
Novi član grupe

Default MP3 probleme.

Ja kupio recentley moja bolja polovina i MP3 player su pošli na problem. Imam 'stečenu' diska s nekoliko albuma na MP3 i imaju nekoliko puta pokušao staviti ove albume na player. Problem koji sam naišao je da nakon kratkog vremena sam dobiti sljedeću poruku o pogrešci.

"Na upit nije mogla biti izvršena jer je I / O device error"

Pokušao sam sa slanjem pjesme na moj pc prvi, ali bi isto sve poruke. Ako bilo tko može explaing me što ova poruka znači ili što sam mogao biti krivo radiš, ja bi bila jako greatfull.
Old 8 siječnja 2008, 08:26
Donatorska Grupa

Default MP3 probleme.

Zvuči kao računalo licemjerje pristup MP3 Player.

Pretpostavljiv imate XP, našto te čep u vaš uređaj USB porta, funkcionira sustav reagira s normalnom uređaj pronašao / instalirate poruku?

Isto tako .... nedotupavan pitanje, ali ... prospojni ste MP3 player na, kada se spaja?

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 8 siječnja 2008, 08:36
Novi član grupe

Default MP3 probleme.

Da PC reagira kao normalno i kad sam povezuju player automatski uključuje. Sam doznao da sam negdje drugdje mogli imati problema sa mojim disk voziti.
Old 8 siječnja 2008, 08:57
Donatorska Grupa

Default MP3 probleme.

OK .... dobro ako je HDD koji imaju poteškoća s čitanja / pisanja, navika da se zasigurno pomoći

Javite nam ako vam treba više pomoći.
Old 8 siječnja 2008, 09:48
Novi član grupe

Default MP3 probleme.

Ive pravedan pokušao 'sjajan' CD-a i stavljanje na koje igrač i Internet izrađen! Im malo o technophobe kada se radi o stvarima kao što je ovaj, ali čini mi se da imam par problema. 1. Sa CD-a koji ima na mp3 pjesama. 2. Mislim da bih mogao imati problema sa mojim CD / RW pogon. Thanks for your help Phil.
Old 8. siječanj 2008, 09:59
Donatorska Grupa

Default MP3 probleme.

Od ono što vam reći, to sada zvuči kao da bi to moglo biti samo s CD-a koje ste nabavili.

Neki CD pogoni su nemiran i svibanj ne čitati određene marke diskove, pogotovo cheapos, tako da svibanj neće biti problema sa svojim pogonom, osim ako ste se suočili drugih problema s njim.

Pokušajte napraviti mapu na radnoj površini (nazovite to što ćeš), otvorite My Computer i copy / paste MP3 Mape s CD-a na desktopu mapu i vidjeti što se događa.
Ako dobijete pogrešku, post povratak s točnim poruku o pogrešci, ako ne .... imate glazbu na svom računalu i trebao bi biti u stanju prenijeti na svoj MP3 player od tamo.
Old 8 siječnja 2008, 10:05
Novi član grupe

Default MP3 probleme.

Ima da bude cd jer čak i da wouldnt djelo .....
Old 8 siječnja 2008, 10:14
Donatorska Grupa

Default MP3 probleme.

Ako se pogreška pokušavate kopirati datoteke na radnu površinu, onda je sigurno zvuči kao loš ili nekompatibilan CD.
Pokušajte kopirati disk na PC prijatelja, ako je njegov pogon više praštajući i on može kopirajte ga u redu, onda je novi primjerak će vjerojatno raditi na tvoj, pretpostavljajući da koristite pristojan kvalitet diska.
Old 23 ožujak 2008, 03:19
Member Group

Default MP3 probleme.

Slažem se savjetovati dobar philthomas!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.