kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

MP3 gondok.

Reply

Téma eszközök
Old Január 8, 2008, 07:44
Új tag Csoport

Default MP3 gondok.

Én vettem recentley házastársam egy MP3 lejátszó, és dolgozzon ki egy probléma. Van megszerzett "a korong több MP3-album, és többször is megpróbálta, hogy ezek az albumok, hogy a játékos. A probléma az, hogy én még nem találkoztam, hogy egy rövid időre jutok a következő hibaüzenet jelenik meg.

"A kérés nem hajtható végre, mert az I / O device error"

Megpróbáltam feltölteni a zeneszámokat át először, de én pc kap ugyanaz üzenet everytime. Ha valaki tud explaing meg mi ez az üzenet azt jelenti, vagy mit lehet csinálni rossz, akkor is rendkívül greatfull.
Old Január 8, 2008, 08:26
Donor Group

Default MP3 gondok.

Úgy hangzik, mint a PC-cant hozzáférést az MP3 lejátszó.

Feltételezve futtatása XP, ha Csatlakoztassa az egységet a USB port, a rendszer nem reagál a szokásos készülék talált / telepítésére az üzenetet?

Szintén .... hülye kérdés, de ... akkor vált az MP3-lejátszó, amikor csatlakozó?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 8, 2008, 08:36
Új tag Csoport

Default MP3 gondok.

Igen a számítógép a szokásos módon reagál, és amikor kapcsolódni a játékos automatikusan bekapcsol. Én találtam ki, hogy máshol is problémát jelent a saját lemez meghajtóba.
Old Január 8, 2008, 08:57
Donor Group

Default MP3 gondok.

OK .... is, ha a HDD nem sikerült, olvasás, írás, hogy biztosan szokott segíteni

Tudassa velünk, ha több segítségre van szükségük.
Old Január 8, 2008, 09:48
Új tag Csoport

Default MP3 gondok.

Ive csak megpróbálta "klassz" a CD-t, és olyan, hogy a játékos és mûködött! Im egy kicsit technophobe, amikor a dolgok, mint ez, de úgy tűnik nekem, hogy van egy-két problémát. 1. A CD-t, hogy az mp3 zeneszámokat a. 2. Azt hiszem, hogy van egy probléma az én CD / RW meghajtó. Köszönöm a segítséget Phil.
Old Január 8. 2008, 09:59
Donor Group

Default MP3 gondok.

From mit mondani, most úgy hangzik, mintha ez csak a CD-t nyertek meg.

Egyes CD-eszközök vannak fontoskodó és nem olvassa bizonyos márkájú lemezek, különösen cheapos, úgyhogy ez nem lehet probléma a meghajtó, hacsak nem tapasztalja más problémák is.

Próbálja létrehozása mappát az asztalon (nevezzük mi lesz), nyissuk fel a Sajátgép és a copy / paste az MP3 mappát a CD-t, hogy az asztal mappa, és hogy mi történik.
Ha hibát, posta vissza a pontos hibaüzenet, ha nem .... akkor a zene a számítógépre, és lehetővé kell tenni, hogy a saját MP3-lejátszó is.
Old Január 8, 2008, 10:05
Új tag Csoport

Default MP3 gondok.

Meg kell a CD-t, mert még azt sem, hogy munkát akar .....
Old Január 8, 2008, 10:14
Donor Group

Default MP3 gondok.

Ha a hiba próbálják másolni a fájlokat a Desktop, akkor biztosan úgy hangzik, mint egy rossz vagy nem kompatibilis CD.
Próbáld meg a másolást a lemez egy barátja PC, ha a meghajtó több megbocsátó és tudja másolni az OK gombra, majd az új példányát Valószínűleg munka tiéd, feltételezve, hogy használja a tisztességes minőségű lemezt.
Old Március 23, 2008, 03:19
Csoport tagja

Default MP3 gondok.

Egyetértek philthomas jó tanácsot!
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Problémák probléma problémák. oobrokensilence Drives & Removable Media 3 11. február 2008 08:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.