![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én vettem recentley házastársam egy MP3 lejátszó, és dolgozzon ki egy probléma. Van megszerzett "a korong több MP3-album, és többször is megpróbálta, hogy ezek az albumok, hogy a játékos. A probléma az, hogy én még nem találkoztam, hogy egy rövid időre jutok a következő hibaüzenet jelenik meg. "A kérés nem hajtható végre, mert az I / O device error" Megpróbáltam feltölteni a zeneszámokat át először, de én pc kap ugyanaz üzenet everytime. Ha valaki tud explaing meg mi ez az üzenet azt jelenti, vagy mit lehet csinálni rossz, akkor is rendkívül greatfull. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Úgy hangzik, mint a PC-cant hozzáférést az MP3 lejátszó.
Feltételezve futtatása XP, ha Csatlakoztassa az egységet a USB port, a rendszer nem reagál a szokásos készülék talált / telepítésére az üzenetet? Szintén .... hülye kérdés, de ... akkor vált az MP3-lejátszó, amikor csatlakozó? My System: Home Testfelépítés
|
|
| |||
| |||
| Igen a számítógép a szokásos módon reagál, és amikor kapcsolódni a játékos automatikusan bekapcsol. Én találtam ki, hogy máshol is problémát jelent a saját lemez meghajtóba. |
|
| |||
| |||
| OK .... is, ha a HDD nem sikerült, olvasás, írás, hogy biztosan szokott segíteni ![]() Tudassa velünk, ha több segítségre van szükségük. |
|
| |||
| |||
| Ive csak megpróbálta "klassz" a CD-t, és olyan, hogy a játékos és mûködött! Im egy kicsit technophobe, amikor a dolgok, mint ez, de úgy tűnik nekem, hogy van egy-két problémát. 1. A CD-t, hogy az mp3 zeneszámokat a. 2. Azt hiszem, hogy van egy probléma az én CD / RW meghajtó. Köszönöm a segítséget Phil. |
|
| |||
| |||
| From mit mondani, most úgy hangzik, mintha ez csak a CD-t nyertek meg. Egyes CD-eszközök vannak fontoskodó és nem olvassa bizonyos márkájú lemezek, különösen cheapos, úgyhogy ez nem lehet probléma a meghajtó, hacsak nem tapasztalja más problémák is. Próbálja létrehozása mappát az asztalon (nevezzük mi lesz), nyissuk fel a Sajátgép és a copy / paste az MP3 mappát a CD-t, hogy az asztal mappa, és hogy mi történik. Ha hibát, posta vissza a pontos hibaüzenet, ha nem .... akkor a zene a számítógépre, és lehetővé kell tenni, hogy a saját MP3-lejátszó is. |
|
| |||
| |||
| Meg kell a CD-t, mert még azt sem, hogy munkát akar ..... |
|
| |||
| |||
| Ha a hiba próbálják másolni a fájlokat a Desktop, akkor biztosan úgy hangzik, mint egy rossz vagy nem kompatibilis CD. Próbáld meg a másolást a lemez egy barátja PC, ha a meghajtó több megbocsátó és tudja másolni az OK gombra, majd az új példányát Valószínűleg munka tiéd, feltételezve, hogy használja a tisztességes minőségű lemezt. |
|
| |||
| |||
| Egyetértek philthomas jó tanácsot! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Problémák probléma problémák. | oobrokensilence | Drives & Removable Media | 3 | 11. február 2008 08:08 |
| Téma eszközök | |
| |