פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

MP3 בעיות.

Reply

שרשרת כלים
Old 8 ינואר 2008, 07:44
קבוצת חברות חדשות

Default MP3 בעיות.

אני קניתי את recentley יותר מחצי MP3 Player ו כבר למעלה נגד בעיה. יש לי 'רכשה' דיסק עם כמה אלבומים ב-MP3 ויש להם ניסו כמה פעמים לשים על אלה אלבומים של השחקן. הבעיה שיש לי הוא נתקל כי לאחר זמן קצר אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה.

"הבקשה לא יכול היה להתבצע בגלל פעולת קלט / פלט מכשיר שגיאה"

ניסיתי העלאת מסלולים על גבי המחשב האישי הראשון שלי, אבל לקבל את אותה הודעה בכל פעם. אם כל אחד יכול explaing לי מה זה הודעת אמצעי או מה אני יכול לעשות לא נכון, אני יהיה מאוד greatfull.
Old 8 ינואר 2008, 08:26
קבוצת תורמים

Default MP3 בעיות.

נשמע כמו ה-PC צביעות לגשת MP3 Player.

בהנחה שאתה מריץ XP, כאשר תקע היחידה שלך יציאת USB, האם המערכת מגיבה בדרך כלל עם ההתקן נמצא / התקנת ההודעה?

כמו כן .... שאלה טיפשי, אבל ... אתה עובר את שחקן ב-MP3, בעת התחברות?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 ינואר 2008, 08:36
קבוצת חברות חדשות

Default MP3 בעיות.

כן המחשב מגיב כרגיל וכאשר אני מתחבר השחקן הופכת אותו אוטומטית ב. מצאתי את זה במקום אחר, אני עשויה להיות בעיה עם כונן הדיסקים.
Old 8 ינואר 2008, 08:57
קבוצת תורמים

Default MP3 בעיות.

אישור .... HDD גם אם הוא מתקשה בקריאה / כתיבה, כי בהחלט wont עזרה

תן לנו לדעת אם אתה צריך עזרה נוספת.
Old 8 ינואר 2008, 09:48
קבוצת חברות חדשות

Default MP3 בעיות.

Ive רק ניסו 'העתקה' של CD ו לשים את זה על שחקן וזה עובד! Im קצת של technophobe כאשר מדובר על דברים כמו זה אבל נראה לי כי יש לי כמה בעיות. 1. עם CD שיש בו את רצועות ב MP3. 2. אני חושב שאני יכול יש לי בעיה עם CD / RW כונן. תודה על העזרה של פיל.
Old 8 ינואר 2008, 09:59
קבוצת תורמים

Default MP3 בעיות.

לפי מה שאתה אומר, עכשיו זה נשמע כאילו זה יכול להיות פשוט יש לך את התקליטור רכשה.

כמה כונני תקליטורים הם לא מקפיד בקטנות ועשויים לקרוא סוגים מסוימים של דיסקים, במיוחד cheapos, ולכן היא אינה יכולה להיות בעיה עם הכונן, אלא אם אתה חווה בעיות נוספות עם זה.

נסה ליצור תיקייה בשולחן העבודה (תקרא לזה מה יש), פתח את המחשב שלי ואת העתק / הדבק את תיקיות MP3 מהתקליטור התיקייה לשולחן העבודה ולראות מה קורה.
אם אתה מקבל הודעת שגיאה, חזור עם לכתוב בדיוק את הודעת השגיאה, אם לא .... יש לך את המוסיקה במחשב אמור להיות מסוגל להעביר את זה ל-MP3 Player משם.
Old 8 ינואר 2008, 10:05
קבוצת חברות חדשות

Default MP3 בעיות.

זה חייב להיות כי גם CD כי wouldnt עבודה .....
Old 8 ינואר 2008, 10:14
קבוצת תורמים

Default MP3 בעיות.

אם השגיאה אירעה מנסה להעתיק את הקבצים אל שולחן העבודה, אז זה בהחלט נשמע רע או לא תואם תקליטור.
נסה להעתיק את הדיסק על מחשב של חבר, אם הכונן שלו הוא יותר סלחני והוא יכול להעתיק את זה בסדר, אז את העותק החדש יהיה ככל הנראה על העבודה שלך, בהנחה שאתה משתמש הגון איכות הדיסק.
Old 23 מרס 2008, 03:19
חבר קבוצת

Default MP3 בעיות.

אני מסכים philthomas יעוץ טוב!
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.