mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 8, 2008, 07:44
Naujas Narys

Aš recentley nupirko man geriau puse MP3 grotuvas ir turi susidurti su problema. Turiu "įsigijo" diską su keletu MP3 albumai ir bandė keletą kartų, kad įgyvendinti šiuos albumus prie grotuvo. Problema, kad man teko susidurti, kad po trumpą laiką gaunu tokį klaidos pranešimą.

"Prašymas negali būti įvykdytas dėl I / O įrenginys klaida"

Mėginau įkelti takelius ant mano PC pirmas, bet gauti tokį patį pranešimą everytime. Jei kas nors gali explaing man ką šis pranešimas reiškia ir ką galima padaryti blogai, aš būčiau labai greatfull.
Old Sausis 8, 2008, 08:26
Donorų grupės

Panašiai kaip PC nepavyko pasiekti MP3 grotuvą.

Jeigu jūs dirbate XP, kai jūs Įjungti įtaisą į savo USB, tai sistema reaguoja su įprasta prietaisas rasti ir įdiegti žinutę?

Pat .... kvailas klausimas, bet ... przełączasz MP3 Player, jungiantis?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Sausis 8, 2008, 08:36
Naujas Narys

Taip PC reaguoja, kaip normalus ir kai aš prijungti grotuvas automatiškai užsidegs. Aš sužinojau, kad man kitur gali turėti problemų su savo diską.
Old Sausis 8, 2008, 08:57
Donorų grupės

Gerai .... Na, jei HDD yra problemų su skaitymo / rašymo, kad tikrai papratimas Pagalba

Praneškite mums, jei jums reikia daugiau pagalbos.
Old Sausis 8, 2008, 09:48
Naujas Narys

Ive, tiesiog bandė "kopijavimo" CD ir pradėti, kad žaidėjo ir jis dirbo! Im apie technophobe bitų, kai kalbama apie tokius dalykus kaip ši, bet man atrodo, kad turiu problemų pora. 1. Su CD, kad turi mp3 dainos. 2. Manau, kad gali turėti problemų su mano CD / RW. Thanks for your help Phil.
Old Sausis 8, 2008, 09:59
Donorų grupės

Iš to, ką jūs kalbate, skamba dabar kaip nors ji gali būti tik CD įgijote.

Kai CD diskai yra nervingas ir negali perskaityti tam tikrų markių diskų, ypač cheapos, todėl jis negali būti jūsų disko problema, jei patiria kitų problemų su juo.

Pabandykite sukurti savo darbastalio aplanką (vadiname tai, kas jums), atidarykite "My Computer" ir copy / paste MP3 aplankus iš CD į Desktop aplanką ir pamatyti, kas vyksta.
Jei gaunate klaidos pranešimą atgal su tikslų klaidos pranešimą, jei ne .... Jūsų muzika jūsų kompiuterį ir turėtų turėti galimybę jį perkelti į savo MP3 grotuvą iš čia.
Old Sausis 8, 2008, 10:05
Naujas Narys

Ji turi būti CD, nes net kad wouldnt darbo .....
Old Sausis 8, 2008, 10:14
Donorų grupės

Jei įvyko klaida bandant kopijuoti failus į darbalaukio, tada ji tikrai atrodo blogai ar nesuderinama CD.
Pabandykite nukopijuoti disko draugo kompiuteryje, jei jo vairuoti daugiau dovanojimą ir jis gali nukopijuoti ją ok, tada nauja kopija tikriausiai dirbti Jūsų darant prielaidą, kad Jūs naudojate tinkamą kokybės diską.
Old Kovas 23, 2008, 03:19
Narys

Sutinku, geras patarti philthomas!
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.