mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

MP3 problēmas.

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 8, 2008, 07:44
New Member Group

Default MP3 problēmas.

Es recentley nopirka manu labāku pusi MP3 Player, un ir saskārusies ar problēmu. Man ir "iegūtas" disku ar vairākām MP3 albums un ir mēģinājis vairākas reizes, lai šos albums ar atskaņotāju. Problēma, kas man radās ir tas, ka pēc īsa brīža es varu saņemt šādu kļūdas ziņojumu.

"Pieprasījumu nevar veikt tāpēc, I / O ierīce error"

Esmu mēģinājis augšupielādi dziesmas uz mana pc pirmais, bet saņemt pašu ziņojumu everytime. Ja kāds var explaing man ko par šo ziņojumu līdzekļiem, vai to, ko es varētu darīt nepareizi, es būtu ļoti greatfull.
Old Janvāris 8, 2008, 08:26
Donors Group

Default MP3 problēmas.

Līdzīgi kā PC cant piekļūt MP3 Player.

Pieņemot, ka jūs izmantojat XP, kad jūs pievienojiet ierīci ar USB portu, vai sistēma atbildēt ar normālu ierīce atrast / uzstādīt ziņu?

Arī .... stulbu jautājumu, bet ... Jūs maina MP3 Player, kad savieno?

Mana sistēma: Home Build

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Rev 1.
RAM Operatīvā atmiņa:
4GB (3.25gb redzams)
Graphics Card (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 gb SATA & 400GB SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Akciju / 550W Silent
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 20MB Virgin Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Janvāris 8, 2008, 08:36
New Member Group

Default MP3 problēmas.

Jā pc reaģē kā parasti, un kad es varu pieslēgt spēlētājs automātiski kļūst par. Es uzzināju citur, ka es varētu būt problēmas ar manu disku diskdzinī.
Old Janvāris 8, 2008, 08:57
Donors Group

Default MP3 problēmas.

OK .... labi, ja HDD ir radušās problēmas ar lasīšanas / rakstīšanas, ka, protams, paradis palīdzēt

Dariet mums zināmu, ja Jums ir vairāk vajadzīga palīdzība.
Old Janvāris 8, 2008, 09:48
New Member Group

Default MP3 problēmas.

IVE tikko mēģināja "izvilkšana" cd un nodot, ka spēlētājs, un tā strādāja! Im mazliet technophobe kad runa ir par lietām, kā šo, bet man šķiet, ka man ir dažas problēmas. 1. Ar cd, ka ir mp3 dziesmas. 2. Es domāju, ka es varētu būt problēma ar manu CD / RW disku. Thanks for your help Phil.
Old Janvāris 8, 2008, 09:59
Donors Group

Default MP3 problēmas.

No tā, ko jūs sakāt, tas izklausās tagad it kā tas varētu vienkārši CD esat ieguvis.

Daži CD diski ir nervozs un nevar nolasīt dažu zīmolu disks, it īpaši cheapos, tādēļ tā nedrīkst būt problēma ar jūsu vadīt transportlīdzekli, ja jums ir radušās citas problēmas ar to.

Mēģiniet izveidot mapi Desktop (sauc to, kas jums būs), atvērt My Computer un copy / paste MP3 Mapes no CD desktop mapi un redzētu, kas notiek.
Ja Jums kļūda, atpakaļ ar precīzu kļūdas ziņojumu, ja tā nav .... Jūs esat mūziku datorā un tie var pārsūtīt uz savu MP3 Player no turienes.
Old Janvāris 8, 2008, 10:05
New Member Group

Default MP3 problēmas.

Tas ir cd, jo pat, ka wouldnt darbs .....
Old Janvāris 8, 2008, 10:14
Donors Group

Default MP3 problēmas.

Ja kļūda mēģinot kopēt failus uz Desktop, tad tas noteikti izklausās kā slikts vai nesaderīga CD.
Mēģiniet nokopēt diska uz drauga datoru, ja viņa disks ir daudz piedošanu, un viņš var kopēt ir ok, tad jaunu kopiju, iespējams, darbs pie jūsu, pieņemot, ka jūs izmantojat pienācīgas kvalitātes disku.
Old Marts 23, 2008, 03:19
Loceklis

Default MP3 problēmas.

Es piekrītu, labs ieteikt philthomas!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.