![]() |
|
| |||
| |||
| Es recentley nopirka manu labāku pusi MP3 Player, un ir saskārusies ar problēmu. Man ir "iegūtas" disku ar vairākām MP3 albums un ir mēģinājis vairākas reizes, lai šos albums ar atskaņotāju. Problēma, kas man radās ir tas, ka pēc īsa brīža es varu saņemt šādu kļūdas ziņojumu. "Pieprasījumu nevar veikt tāpēc, I / O ierīce error" Esmu mēģinājis augšupielādi dziesmas uz mana pc pirmais, bet saņemt pašu ziņojumu everytime. Ja kāds var explaing man ko par šo ziņojumu līdzekļiem, vai to, ko es varētu darīt nepareizi, es būtu ļoti greatfull. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līdzīgi kā PC cant piekļūt MP3 Player.
Pieņemot, ka jūs izmantojat XP, kad jūs pievienojiet ierīci ar USB portu, vai sistēma atbildēt ar normālu ierīce atrast / uzstādīt ziņu? Arī .... stulbu jautājumu, bet ... Jūs maina MP3 Player, kad savieno? Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Jā pc reaģē kā parasti, un kad es varu pieslēgt spēlētājs automātiski kļūst par. Es uzzināju citur, ka es varētu būt problēmas ar manu disku diskdzinī. |
|
| |||
| |||
| OK .... labi, ja HDD ir radušās problēmas ar lasīšanas / rakstīšanas, ka, protams, paradis palīdzēt ![]() Dariet mums zināmu, ja Jums ir vairāk vajadzīga palīdzība. |
|
| |||
| |||
| IVE tikko mēģināja "izvilkšana" cd un nodot, ka spēlētājs, un tā strādāja! Im mazliet technophobe kad runa ir par lietām, kā šo, bet man šķiet, ka man ir dažas problēmas. 1. Ar cd, ka ir mp3 dziesmas. 2. Es domāju, ka es varētu būt problēma ar manu CD / RW disku. Thanks for your help Phil. |
|
| |||
| |||
| No tā, ko jūs sakāt, tas izklausās tagad it kā tas varētu vienkārši CD esat ieguvis. Daži CD diski ir nervozs un nevar nolasīt dažu zīmolu disks, it īpaši cheapos, tādēļ tā nedrīkst būt problēma ar jūsu vadīt transportlīdzekli, ja jums ir radušās citas problēmas ar to. Mēģiniet izveidot mapi Desktop (sauc to, kas jums būs), atvērt My Computer un copy / paste MP3 Mapes no CD desktop mapi un redzētu, kas notiek. Ja Jums kļūda, atpakaļ ar precīzu kļūdas ziņojumu, ja tā nav .... Jūs esat mūziku datorā un tie var pārsūtīt uz savu MP3 Player no turienes. |
|
| |||
| |||
| Tas ir cd, jo pat, ka wouldnt darbs ..... |
|
| |||
| |||
| Ja kļūda mēģinot kopēt failus uz Desktop, tad tas noteikti izklausās kā slikts vai nesaderīga CD. Mēģiniet nokopēt diska uz drauga datoru, ja viņa disks ir daudz piedošanu, un viņš var kopēt ir ok, tad jaunu kopiju, iespējams, darbs pie jūsu, pieņemot, ka jūs izmantojat pienācīgas kvalitātes disku. |
|
| |||
| |||
| Es piekrītu, labs ieteikt philthomas! |