rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Problemy MP3.

Reply

Narzędzia wątku
Old 8 stycznia 2008, 07:44
Nowe państwa grupy

Default Problemy MP3.

I kupiłem recentley lepiej pół odtwarzacza MP3 i borykaja sie z problemem. Mam nabytych "płyty z MP3 kilka albumów i kilka razy próbowałem umieścić te albumy na odtwarzacz. Problem, że napotka się, że po krótkim czasie pojawia się następujący komunikat o błędzie.

"Wniosek nie może być wykonywana z powodu I / O urządzenie błąd"

Mam próbował przesłać utwory na moim komputerze, ale najpierw uzyskać tę samą wiadomość everytime. Jeśli ktoś może explaing do mnie, co ten komunikat oznacza, lub to, co mogłoby być źle robi, byłbym niezwykle greatfull.
Old 8 stycznia 2008, 08:26
Grupa dawcy

Default Problemy MP3.

Sounds like PC cant dostęp do odtwarzacza MP3.

Zakładając, że masz uruchomione XP, gdy podłączysz do swojej jednostki portu USB, nie wymaga systemu reagowania z normalnym urządzeniem Znaleziono / instalacji wiadomość?

Również .... głupie pytanie, ale ... jesteś zmianę na odtwarzacz MP3, podczas łączenia?

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 stycznia 2008, 08:36
Nowe państwa grupy

Default Problemy MP3.

Tak PC odpowiada za normalne i kiedy podłączyć odtwarzacz automatycznie włącza. Mam znaleźć się gdzie indziej, że mogę mieć problem z mojej stacji dysków.
Old 8 stycznia 2008, 08:57
Grupa dawcy

Default Problemy MP3.

OK .... dobrze, jeśli ma problemy z HDD czytanie / pisanie, że z pewnością pomoże wont

Daj nam znać, jeśli potrzebujesz pomocy.
Old 8 stycznia 2008, 09:48
Nowe państwa grupy

Default Problemy MP3.

Ive właśnie próbował "ripowania" płyt CD i wprowadzanie na odtwarzaczu i to działa! Im trochę o technophobe jeśli chodzi o takie rzeczy jak ta, ale wydaje mi się, że mam kilka problemów. 1. Z płyty, która ma na MP3. 2. Myślę, że mogę mieć problem z moją nagrywarkę CD / RW. Dziękujemy za pomoc Phil.
Old 8 stycznia 2008, 09:59
Grupa dawcy

Default Problemy MP3.

Z tego co mówisz, to brzmi tak, jakby teraz może być tylko CD masz nabyte.

Niektóre napędy CD jest wybredna i nie mogą czytać dysków niektórych marek, szczególnie cheapos, więc nie może być problem z dysku, o ile nie występują inne problemy z nią.

Warto utworzyć folder na pulpicie (nazwać to, co będzie), otwórz okno Mój komputer i kopiuj / wklej MP3 foldery z dysku CD do folderu na pulpicie i zobaczyć co się dzieje.
Jeśli pojawi się błąd, po powrót z dokładny komunikat o błędzie, jeśli nie .... masz muzykę na komputerze i powinien mieć możliwość przeniesienia go do odtwarzacza MP3 stamtąd.
Old 8 stycznia 2008, 10:05
Nowe państwa grupy

Default Problemy MP3.

Należy CD, ponieważ nawet, że wouldnt pracy .....
Old 8 stycznia 2008, 10:14
Grupa dawcy

Default Problemy MP3.

Jeśli błąd próbując skopiować pliki do pulpitu, to z pewnością brzmi jak zły lub niezgodny CD.
Spróbuj kopiowanie dysku na komputerze kolegi, jeżeli jego dysk jest bardziej wyrozumiały i może skopiować ok, a następnie nowy egzemplarz będzie działać na Ciebie, zakładając użycie godnej jakości dysku.
Old 23 marca 2008, 03:19
Członek grupy

Default Problemy MP3.

Zgadzam się dobrą radą philthomas!
Reply

Register

Zakładki