![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I kupiłem recentley lepiej pół odtwarzacza MP3 i borykaja sie z problemem. Mam nabytych "płyty z MP3 kilka albumów i kilka razy próbowałem umieścić te albumy na odtwarzacz. Problem, że napotka się, że po krótkim czasie pojawia się następujący komunikat o błędzie. "Wniosek nie może być wykonywana z powodu I / O urządzenie błąd" Mam próbował przesłać utwory na moim komputerze, ale najpierw uzyskać tę samą wiadomość everytime. Jeśli ktoś może explaing do mnie, co ten komunikat oznacza, lub to, co mogłoby być źle robi, byłbym niezwykle greatfull. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like PC cant dostęp do odtwarzacza MP3.
Zakładając, że masz uruchomione XP, gdy podłączysz do swojej jednostki portu USB, nie wymaga systemu reagowania z normalnym urządzeniem Znaleziono / instalacji wiadomość? Również .... głupie pytanie, ale ... jesteś zmianę na odtwarzacz MP3, podczas łączenia? My System: Start Build
|
|
| |||
| |||
| Tak PC odpowiada za normalne i kiedy podłączyć odtwarzacz automatycznie włącza. Mam znaleźć się gdzie indziej, że mogę mieć problem z mojej stacji dysków. |
|
| |||
| |||
| OK .... dobrze, jeśli ma problemy z HDD czytanie / pisanie, że z pewnością pomoże wont ![]() Daj nam znać, jeśli potrzebujesz pomocy. |
|
| |||
| |||
| Ive właśnie próbował "ripowania" płyt CD i wprowadzanie na odtwarzaczu i to działa! Im trochę o technophobe jeśli chodzi o takie rzeczy jak ta, ale wydaje mi się, że mam kilka problemów. 1. Z płyty, która ma na MP3. 2. Myślę, że mogę mieć problem z moją nagrywarkę CD / RW. Dziękujemy za pomoc Phil. |
|
| |||
| |||
| Z tego co mówisz, to brzmi tak, jakby teraz może być tylko CD masz nabyte. Niektóre napędy CD jest wybredna i nie mogą czytać dysków niektórych marek, szczególnie cheapos, więc nie może być problem z dysku, o ile nie występują inne problemy z nią. Warto utworzyć folder na pulpicie (nazwać to, co będzie), otwórz okno Mój komputer i kopiuj / wklej MP3 foldery z dysku CD do folderu na pulpicie i zobaczyć co się dzieje. Jeśli pojawi się błąd, po powrót z dokładny komunikat o błędzie, jeśli nie .... masz muzykę na komputerze i powinien mieć możliwość przeniesienia go do odtwarzacza MP3 stamtąd. |
|
| |||
| |||
| Należy CD, ponieważ nawet, że wouldnt pracy ..... |
|
| |||
| |||
| Jeśli błąd próbując skopiować pliki do pulpitu, to z pewnością brzmi jak zły lub niezgodny CD. Spróbuj kopiowanie dysku na komputerze kolegi, jeżeli jego dysk jest bardziej wyrozumiały i może skopiować ok, a następnie nowy egzemplarz będzie działać na Ciebie, zakładając użycie godnej jakości dysku. |
|
| |||
| |||
| Zgadzam się dobrą radą philthomas! |
![]() |
|
| Zakładki |