menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Problémy MP3.

Reply

Thread Tools
Old 8 januára 2008, 07:44
Nový člen skupiny

I recentley koupila moje lepšia polovička MP3 prehrávač a naraziť na problém. Mám 'získané' jeden disk s niekoľkými MP3 albumy a niekoľkokrát sa pokúsili dať tieto albumy na hráčov. Problém, že som sa stretol je to, že po chvíli dostanu nasledujúce chybové hlásenie.

"Žiadosť nemohla byť vykonaná vzhľadom na I / O zariadenia chybu"

Som sa pokúsil nahrať skladby do počítača prvý, ale v rovnakej správe vždy. Ak niekto môže explaing sa mi to, čo táto správa znamená, alebo čo by som mohol robiť zle, bol by som veľmi greatfull.
Old 8 januára 2008, 08:26
Darcu Skupina

Znie to ako PC dotírat prístup MP3 prehrávač.

Za predpokladu, že ste sa systémom XP, keď sa zapojte jednotku do USB portu, ktorý má systém reagovať s bežnými prístrojmi našiel / inštaláciou vzkaz?

Tiež .... hloupá otázka, ale ... ste prepnutie na MP3 prehrávač, aj keď sa pripájate?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 8 januára 2008, 08:36
Nový člen skupiny

Áno PC reaguje ako normálne, a keď som pripojiť prehrávač automaticky zapne. Zistil som, že sa inde, že by som mohol mať problém s mojím disku.
Old 8 januára 2008, 08:57
Darcu Skupina

OK .... i keď je HDD ťažkosti čítanie / zápis, ktoré určite zvyknutý pomáhať

Dajte nám vedieť, ak potrebujete ďalšiu pomoc.
Old 8 januára 2008, 09:48
Nový člen skupiny

Ive sa pokúsil 'kopírovanie' CD a uviesť, že na hráčov a fungovalo to! Im trochu technophobe keď ide o veci, ako je táto, ale zdá sa mi, že mám pár problémov. 1. S cd, ktoré má na mp3 skladby. 2. Myslím, že by mohol mať problém s mojím cd / RW. Ďakujeme za vašu pomoc, Phil.
Old 8. januára 2008, 09:59
Darcu Skupina

Z toho, čo hovoríte, to znie dnes ako by to mohlo byť len na CD ste získali.

Niektoré CD mechaniky sú nervózny a nemôže čítať niektoré značky diskov, najmä cheapos, takže to nemusí byť problém s vašou mechaniky, ak ste sa stretli s inými problémami.

Pokúste sa vytvoriť zložky na ploche (hovorí to, čo bude), otvorte priečinok Tento počítač a kopírovať / vložiť MP3 Zložky z CD do priečinka na plochu a pozrieť sa, čo sa stane.
Ak sa vyskytne chyba, poštou späť s presnou chybovú správu, ak nie .... máte hudbu na počítači a mal by byť schopný previesť do vášho MP3 prehrávača od tam.
Old 8 januára 2008, 10:05
Nový člen skupiny

Je potrebné na cd, pretože aj to by som pracovať .....
Old 8 januára 2008, 10:14
Darcu Skupina

Ak došlo k chybe snažia kopírovať súbory na počítači, potom je určite Znie to ako zlý alebo nekompatibilnej CD.
Skúste kopírovanie disku na priateľa PC, keď jeho disk je odpouštějící a dokáže kopírovať to ok, potom sa nasledujúca kópie budú pravdepodobne pracovať na vás, za predpokladu, že použijete dôstojnej kvalite disku.
Old 23 marca 2008, 03:19
Člen Skupina

Súhlasím dobré poradiť philthomas!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.