![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I recentley koupila moje lepšia polovička MP3 prehrávač a naraziť na problém. Mám 'získané' jeden disk s niekoľkými MP3 albumy a niekoľkokrát sa pokúsili dať tieto albumy na hráčov. Problém, že som sa stretol je to, že po chvíli dostanu nasledujúce chybové hlásenie. "Žiadosť nemohla byť vykonaná vzhľadom na I / O zariadenia chybu" Som sa pokúsil nahrať skladby do počítača prvý, ale v rovnakej správe vždy. Ak niekto môže explaing sa mi to, čo táto správa znamená, alebo čo by som mohol robiť zle, bol by som veľmi greatfull. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako PC dotírat prístup MP3 prehrávač.
Za predpokladu, že ste sa systémom XP, keď sa zapojte jednotku do USB portu, ktorý má systém reagovať s bežnými prístrojmi našiel / inštaláciou vzkaz? Tiež .... hloupá otázka, ale ... ste prepnutie na MP3 prehrávač, aj keď sa pripájate? Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Áno PC reaguje ako normálne, a keď som pripojiť prehrávač automaticky zapne. Zistil som, že sa inde, že by som mohol mať problém s mojím disku. |
|
| |||
| |||
| OK .... i keď je HDD ťažkosti čítanie / zápis, ktoré určite zvyknutý pomáhať ![]() Dajte nám vedieť, ak potrebujete ďalšiu pomoc. |
|
| |||
| |||
| Ive sa pokúsil 'kopírovanie' CD a uviesť, že na hráčov a fungovalo to! Im trochu technophobe keď ide o veci, ako je táto, ale zdá sa mi, že mám pár problémov. 1. S cd, ktoré má na mp3 skladby. 2. Myslím, že by mohol mať problém s mojím cd / RW. Ďakujeme za vašu pomoc, Phil. |
|
| |||
| |||
| Z toho, čo hovoríte, to znie dnes ako by to mohlo byť len na CD ste získali. Niektoré CD mechaniky sú nervózny a nemôže čítať niektoré značky diskov, najmä cheapos, takže to nemusí byť problém s vašou mechaniky, ak ste sa stretli s inými problémami. Pokúste sa vytvoriť zložky na ploche (hovorí to, čo bude), otvorte priečinok Tento počítač a kopírovať / vložiť MP3 Zložky z CD do priečinka na plochu a pozrieť sa, čo sa stane. Ak sa vyskytne chyba, poštou späť s presnou chybovú správu, ak nie .... máte hudbu na počítači a mal by byť schopný previesť do vášho MP3 prehrávača od tam. |
|
| |||
| |||
| Je potrebné na cd, pretože aj to by som pracovať ..... |
|
| |||
| |||
| Ak došlo k chybe snažia kopírovať súbory na počítači, potom je určite Znie to ako zlý alebo nekompatibilnej CD. Skúste kopírovanie disku na priateľa PC, keď jeho disk je odpouštějící a dokáže kopírovať to ok, potom sa nasledujúca kópie budú pravdepodobne pracovať na vás, za predpokladu, že použijete dôstojnej kvalite disku. |
|
| |||
| |||
| Súhlasím dobré poradiť philthomas! |