мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

МП3 проблеме.

Reply

Тхреад Тоолс
Old 8. Мар 2008, 07:44
Нови члан групе

Default МП3 проблеме.

Ја купио рецентлеы моја боља половина и МП3 плаыер су пошли на проблем. Имам 'стечену' диска са неколико албума на МП3 и имају неколико пута покушао ставити ове албуме на плаыер. Проблем који сам наишао је да након кратког времена сам добити следећу поруку о грешци.

"На упит није могла бити извршена јер је И / О девице еррор"

Покушао сам са слањем пјесме на мој пц први, али би исто све поруке. Ако било ко може експлаинг ме шта ова порука значи или што сам могао бити криво радиш, ја би била јако греатфулл.
Old 8. Мар 2008, 08:26
Донаторска Група

Default МП3 проблеме.

Звучи као рачунар лицемјерје приступ МП3 Плаыер.

Претпостављив имате КСП, нашто те плоу за твој уређај УСБ порта, функционише систем реагује са нормалном уређај пронашао / инсталирате поруку?

Исто тако .... недотупаван питање, али ... проспојни сте МП3 плаыер на, када се спаја?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 8. Мар 2008, 08:36
Нови члан групе

Default МП3 проблеме.

Да ПЦ реагује као нормално и кад сам повезују плаыер аутоматски укључује. Сам дознао да сам негде другде могли да има проблема са мојим диск возити.
Old 8. Мар 2008, 08:57
Донаторска Група

Default МП3 проблеме.

ОК .... добро ако је ХДД који имају проблема са читања / писања, навика да се засигурно помоћи

Јавите нам ако вам треба више помоћи.
Old 8. Мар 2008, 09:48
Нови члан групе

Default МП3 проблеме.

Иве праведан суђен 'сјајан' ЦД-а и стављање на које играч и то израђен! Им мало о тецхнопхобе када се ради о стварима као што је овај, али чини ми се да имам пар проблема. 1. Са ЦД-а који има на мп3 песама. 2. Мислим да бих могао да има проблема са мојим ЦД / РУ погон. Тханкс фор ыоур хелп Пхил.
Old 8. јануар 2008, 09:59
Донаторска Група

Default МП3 проблеме.

Од оно што вам рећи, то сада звучи као да би то могло да буде само са ЦД-а које сте набавили.

Неки ЦД погони су немиран и мај не читати одређене марке дискове, поготово цхеапос, тако да мај неће бити проблема са својим погоном, осим ако сте се суочили других проблема с њим.

Покушајте направити фасциклу на радној површини (назовите то шта ћеш), отворите Мы Цомпутер и цопы / пасте МП3 Мапе са ЦД-а на десктопу фолдер и видети шта се дешава.
Ако добијете грешку, пост повратак са тачним поруку о грешци, ако не .... имате музику на свом рачунару и требао би бити у стању пренијети на свој МП3 плејер од тамо.
Old 8. Мар 2008, 10:05
Нови члан групе

Default МП3 проблеме.

Има да буде цд јер чак и да уоулднт дело .....
Old 8. Мар 2008, 10:14
Донаторска Група

Default МП3 проблеме.

Ако се грешка покушавате да копирате датотеке на радну површину, онда је сигурно звучи као лош или некомпатибилан ЦД.
Покушајте да копирате диск на ПЦ пријатеља, ако је његов погон више праштајући и он може копирајте га у реду, онда је нови примерак ће вероватно радити на твој, претпостављајући да користите пристојан квалитет диска.
Old 23. Јан 2008, 03:19
Мембер Гроуп

Default МП3 проблеме.

Слажем се саветовати добар пхилтхомас!
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблеми проблем проблеме. ооброкенсиленце Дривес & Измјењиви медији 3 11 фебруар 2008 08:08
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц